Spiritueel Ondernemers Netwerk

3 daagse Labyrint Reis Frankrijk

Gegevens evenement

3 daagse Labyrint Reis Frankrijk

Tijd: Mei 14 2016 van 8.00 tot Mei 16 2016 bij 17.00
Locatie: Franrkijk & Wernhout
Plaats: St. Quentin, Amiens & Wernhout
Website of map: http://www.triadetravel.nl
Telefoon: 06-22180976 of 010-2202012
Soort evenement: reizen
Georganiseerd door: caroline dekker
Meest recente activiteit: 14 Okt 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

De Spiegelkamer en Triade Travel hebben wederom de handen in elkaar geslagen en zijn tot een mooie samenwerking gekomen. Dit keer zijn het de Labyrint Reizen die zij hebben samengesteld.


Tijdens de diverse reizen en reisjes bezoeken we die labyrinten waarvan wij ervaren hebben dat ze een uitstekend hulpmiddel zijn om te komen tot verandering, inzichten of meer ervaren dan wel voelen. Dit zijn zowel labyrinten in Nederland als in Frankrijk.


 


Wat is een Labyrint?


Een labyrint is een symbool dat al duizenden jaren oud is. Het is gelopen door mensen in vele tijdperken, culturele en religieuze tradities. Er zijn rituelen in gevierd van verschillende aard en betekenis.


Er zijn veel labyrint vormen, de bekendste is het klassieke labyrint dat overal ter wereld gevonden wordt. Daarnaast bestaan er nog vele andere vormen, oude en moderne.

Het labyrint is een ruimte waaraan je je kunt toevertrouwen. Als je je laat leiden door het pad kom je vanzelf in het midden terecht. Al slingerend kom je meerdere malen om het centrum heen, je ziet het steeds liggen en je weet dat jij er uiteindelijk zult komen. Soms denk je er bijna te zijn en dan ben je er opeens weer ver van verwijderd. Het wordt dan ook vaak gezien als symbool voor je levensweg. Het labyrint leent zich dan ook uitstekend om even je hoofd leeg te maken en rust te vinden. Het is een vorm van (loop)meditatie.


 


Ook ditmaal hebben wij er weer voor gekozen om van de geëigende paden af te wijken. Het labyrint van Amiens is een uitstekend te lopen labyrint en de energie in deze kerk leent zich bij uitstek als vervolg op de bijzondere energie van St. Quentin. Er is dus, net als bij alle andere reizen, een opbouw in de energie. Daarnaast is het op deze 2 plaatsen minder druk én minder ver reizen, dan bij het bekendste labyrint van Frankrijk de Kathedraal van Chartres.


Wij hebben besloten gebruik te maken van andere mooie energie plekken. Dit heeft een aantal voordelen, namelijk dat het rustiger is en het reizen een stuk korter is.

3 daagse reis naar de Labyrinten van St. Quentin, Amiens & Wernhout


Prijs: € 349,--


Datum: 14. 15 en 16 mei 2016.


Dit is inclusief vervoer vanaf de Spiegelkamer te Rotterdam en/of Triade Travel te Den Haag en/of Centraal Station Dordrecht en vice versa,  2 overnachtingen in B & B of eenvoudig hotel inclusief ontbijt, op basis van een gedeelde kamer, meditaties en begeleiding.


begeleiding: Loes Blok, Caroline Dekker en/of Petra Portheine.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor 3 daagse Labyrint Reis Frankrijk om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden