Spiritueel Ondernemers Netwerk

4- Daagse workshop 'Ont-dek je schaduwkanten'

Gegevens evenement

4- Daagse workshop 'Ont-dek je schaduwkanten'

Tijd: September 30 2011 van 9.00 tot Oktober 3 2011 bij 18.00
Locatie: De Boshoeve
Plaats: Rijsbergen
Website of map: http://www.dezuil.nl
Soort evenement: zelfbewustwording, ontwikkeling, interne, workshop
Georganiseerd door: Rob Derksen
Meest recente activiteit: 12 Jul 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Schaduwkanten zijn die kanten van je gedrag waar je jezelf niet bewust van bent. Het zijn vaak de kanten die je uit balans halen. Het gedrag van anderen om je heen fungeert als een ‘spiegel’. Zij laten je iets zien waar je jezelf niet bewust van bent. Irritatie aan gedrag van anderen komt vaak overeen met hoe je jezelf gedraagt, zonder dat je dat in de gaten hebt.

Schaduwkanten kunnen ook de sterke kanten van jezelf zijn, waar je geen weet van hebt, of kanten die je in jezelf niet kunt benutten. Anderen om je heen die deze sterke kanten wel gebruiken, spiegelen dit aan jou.

Emoties als boosheid, irritatie, onzekerheid of jaloezie maken je bewust van die delen van jouw gedrag die ‘in de schaduw’ staan. Hoe minder je ‘in de schaduw’ staat, hoe completer je jezelf voelt en des te optimaler je kunt functioneren.

In deze vervolgworkshop krijg je inzicht in je eigen gedrag en kwaliteiten. De andere deelnemers laten je die kanten van jezelf zien waar je niet mee wilt worden geconfronteerd (vaak kanten van jezelf die lijken op bijvoorbeeld het gedrag van één van je ouders). Echter diezelfde deelnemers zullen jou ook kanten laten zien waar je zeker aangenaam verrast over zult zijn. Kanten die je nog niet in jezelf had ont-dekt.

Deze workshop zal je dus helpen een completer beeld van jezelf te krijgen, inzicht geven in wat je uitstraalt en hoe je communiceert en waar de terreinen liggen in jezelf die je te weinig benut. Ook zal deze workshop een verandering teweeg brengen in je houding naar mensen uit je verleden die je uit balans hebben gebracht of die je hebben getraumatiseerd. Werken aan je schaduw helpt je in bijvoorbeeld het vergeven. Je weet inmiddels na de workshop Communicatie vanuit Innerlijke Kracht, dat zonder vergeving je vast blijft zitten in jezelf.

‘Ont-dek je Schaduwkanten’ is dus een praktische stap in de richting van je volwassenheid en zeer zeker een intensivering van de healing van je basisbehoeftes.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor 4- Daagse workshop 'Ont-dek je schaduwkanten' om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden