Spiritueel Ondernemers Netwerk

8 daagse helende chakra reis Luxor

Gegevens evenement

8 daagse helende chakra reis Luxor

Tijd: Januari 24 2013 van 18.00 tot Januari 31 2013 bij 19.00
Locatie: Luxor
Plaats: Luxor Egypte
Website of map: http://www.triadetravel.nl
Telefoon: 070-3692559
Soort evenement: helende, chakra, reis
Georganiseerd door: caroline dekker
Meest recente activiteit: 23 Nov 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

8-daagse helende chakra reis naar Luxor

Luxor wordt vaak het grootste openluchtmuseum ter wereld genoemd. Er zijn meer en beter bewaarde monumenten dan waar ook ter wereld. Het Luxor van nu is een afspiegeling van wat in de oudheid "Thebe" werd genoemd. Dit bruisende stadje heeft in het centrum de Luxor tempel en de tempel van Karnak staan. Beide tempels zijn met elkaar verbonden door middel van een 3 kilometer lange weg. Vroeger stonden aan weerzijden sfinxen. Men is bezig deze oude weg weer in ere te herstellen!!!

Maar men heeft meer grootste plannen met Luxor!!!. Dit resulteert in een complete metamorfose van de stad, waarbij de stad een meer mondaine en westerse uitstraling krijgt. Voor hen die van luxe houden, is het genieten want er zijn volop 4 & 5* hotels te boeken en daarnaast wordt er veel bijgebouwd. Voor hen die authentiek houden, de eigen sfeer die Luxor ooit had, is het even wennen.

Aan de andere kant van de Nijl, ligt de "Westbank" met onder andere de vallei der Koningen, Koninginnen, Medinet Habu tempel, Hatsjepsut Tempel, Rammeseum, Kolossen van Memnon en nog meer bezienswaardigheden. Hier is niet veel veranderd, behalve dat s'avonds de bergen prachtig verlicht zijn.

Achter de kolossen van Memnon is men volop bezig met opgravingen waarbij schatten van Amenhothep III naar boven worden gehaald.

 

Deze reis zal in het teken staan van het onderzoeken van je eigen chakra's door middel van oefeningen en visualisaties. Tijdens deze reis bezoeken we diverse tempels en graven in en rond Luxor waarbij de energie aansluit bij de chakra's. Naar de tempels gaan we zoveel mogelijk 's morgens vroeg, het is dan nog redelijk koel en het is er dan meestal nog rustig.

's Middags is er tijd om alles wat er gebeurd is een plek te geven, onderling uit te wisselen, te relaxen of te winkelen.
Nieuw in het programma zijn de graven bij de Hatsjepsut tempel en de tempel van El Kab. De Luxor tempel, de Vallei der Koningen en de tempel van Karnak zijn alleen nog maar als optionele excursies te boeken! Wel staat Medinet Habu, de kleine (gerestaureerde) tempel gewijd aan Thoth en de schitterende (ook gerestaureerde) Hathor tempel in Dendera op het programma. Deze laatste tempel is buiten het feit dat ze prachtig is ook werkzaam op maar liefst 2 chakra's. Wij zullen er dan ook tijdens deze reis een hele dag verblijven om zo optimaal mogelijk van de energie gebruik te maken.

 

24 januari 2013 t/m 31 januari 2013.

Transfer van Luxor Luchthaven :

Prijs: € 649,-- (vanaf 4 deelnemers)

Prijs: € 599,-- (Vanaf 8 deelnemers)

 

Toeslag 1-persoonskamer € 175,--

Luchthavens: je dient uiterlijk 24 januari 2013 in Luxor te zijn. Het loont de moeite het goedkoopste vliegticket te vinden naar Luxor, dit kan vanaf Amsterdam, Brussel en eventueel andere luchthavens. Geef wel je vluchtgegevens door zodat we je van de luchthaven kunnen afhalen. Triade Travel kan, indien nodig, je helpen bij het zoeken en boeken van een ticket.

Inclusief: 7 nachten 3* sterrenhotel op basis van logies en ontbijt in 2 persoonskamers,alle transfers, alle in het programma genoemde excursies, begeleiding en entreegelden.

Exclusief: vlucht, fooien, overige maaltijden, toeslag 1-persoonskamer, visa en persoonlijke uitgaven.

Verplicht: annuleringsverzekering & reis/ziektekostenverzekering.

Advies: eventuele inentingen (info GGD/travel clinic/rotterdam)

Opgeven: paspoortgegevens en (aan-)betaling van € 250,-- o.v.v. datum vertrek.

Bank: ING 3937753 t.n.v. C. Dekker te Den Haag

Prijzen zijn geldig t/m 31 december 2012. Voor deze reis zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor 8 daagse helende chakra reis Luxor om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden