Spiritueel Ondernemers Netwerk

8-daagse Magische Spirituele Reis naar Avebury & Stonehenge

Gegevens evenement

8-daagse Magische Spirituele Reis naar Avebury & Stonehenge

Tijd: Juni 18 2012 tot Juni 25 2012
Locatie: Avebury UK
Website of map: http://magische-spirituele-re…
Soort evenement: spirituele-reis, spirituele-vakantie
Georganiseerd door: Magische Spirituele Reizen
Meest recente activiteit: 10 Apr 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Thema: heilige graancirkels

Magische Spirituele Reizen neemt je mee op een vurige Zomerzonnewende vakantie naar de mystieke stenen en heilige graancirkels van Wiltshire UK.

In dit graafschaap vol glooiende heuvels ligt het krachtige Stonehenge dat iedereen wel kent. Je zult op deze reis de ‘oude’ zomerzonnewende zonsopgang viering tussen de stenen meemaken. En dan niet tijdens de publiekelijke opening waar duizenden op afkomen maar tijdens een mooie hartverwarmende ceremonie in een besloten gezelschap dat onder leiding van de Stonehenge druïden staat. Je krijgt als extraatje zelfs de kans om een Stonehenge inwijding mee te maken indien jouw hart daarvoor kiest. Na deze indrukwekkende belevenis zullen we samen een picknickontbijt houden in Woodhenge. Er is veel te vertellen en te ervaren in dit mysterieuze landschap van grafheuvels, heilige rivieren, aardwerken en stenen monumenten. Laat je inspireren door de verhalen van verbindingen met sterren en aardewijsheid van voorouders.

Avebury is Europa’s grootste steencirkel en herbergt zelfs een dropje. De stenen zijn niet zo hoog als die van Stonehenge maar wel net zo indrukwekkend! We leiden je door de innerlijke en uiterlijke geheimen van het Avebury complex en diens vele landschapstempels die rondom Avebury liggen. Elk bezoek aan een dergelijk plaats voegt een stukje van de puzzel toe die je helpt om jouw innerlijke transformatie te begeleiden. Het pad van de magische avonturier is nooit saai in Avebury! Tijdens de Zomerzonnewende vieringen en ceremonies in Avebury zul je de levendige hartslag van de aarde door al je cellen voelen stromen.

Naast de heiligdommen schitteren in dit seizoen vaak enorme graancirkels in de goudgele velden rondom. Je zult deze van dichtbij meemaken en je verbinden met het bewustzijn van deze gecodeerde energievelden. Met wichelroeden en met behulp van innerlijke oefeningen zul je versteld staan van de reactie van de graancirkel op jouw aanwezigheid.

Tussen alle vurige energie door zoeken we de rust op van Engeland’s op één na oudste Eik en we nestelen ons in dat bos voor een picknick/BBQ. Ook op hogere heuvels die bewoond worden door een prehistorisch monument, vinden we rust temidden van de vogels, wind en het gefluister van bomen voordat onze sjamanentrommels een tot-de-verbeelding sprekende melodie in zullen zetten. Misschien wel tijdens een prachtige zonsondergang.

Er is zoveel moois te beleven en te zien dat we het hier onmogelijk allemaal kunnen opnoemen. Je zult zelf moeten beslissen of je een tijdje vrij gaat nemen om diepe interactie met de Natuur en Spirit aan te gaan. Hiertoe krijg je op onze reizen meer dan voldoende gelegenheid, laat je maar leiden en verrassen.

Klik hier voor meer reisinformatie over de Magische Spirituele Reis naar Avebury & Stonehenge.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor 8-daagse Magische Spirituele Reis naar Avebury & Stonehenge om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden