Spiritueel Ondernemers Netwerk

8-daagse Magische Spirituele Reis naar Dartmoor UK

Gegevens evenement

8-daagse Magische Spirituele Reis naar Dartmoor UK

Tijd: September 21 2012 tot September 28 2012
Locatie: Dartmoor UK
Website of map: http://magische-spirituele-re…
Soort evenement: spirituele-reis, spirituele-vakantie
Georganiseerd door: Magische Spirituele Reizen
Meest recente activiteit: 10 Apr 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

THEMA: RAINBOW BRIDGE
het spirituele goud aan het eind van de regenboog.

Wie op zoek is naar een bijzondere vakantie vanuit een ruime luxe cottage in één van Zuid-West Engeland 's mooiste natuurreservaten, kan z'n hart ophalen aan de magische spirituele reis naar Dartmoor van 21 t/m 28 september 2012. Je bezoekt mistige wilde vlakten met steencirkels, bijzondere rotsformaties met schitterende panorama's, ruige waterplaatsen, grillige oerbossen, oude heilige stenen, traditie & folklore maar ook spooklegenden, mysterie en magie! Het thema dat door deze spirituele reis heen loopt, is de Regenboogbrug en de pot met spiritueel goud aan het eind van deze regenboogbrug. Ontdek de regenboogbrug in jezelf en op deze bijzondere plek. Ervaar de intens transformerende energieën van dit oude landschap tijdens de Herfst Equinox periode waarbij de gouden kleuren van de natuur je vergezellen.

De reis valt niet zomaar in de periode van de Herfst Equinox. Deze periode is namelijk uitstekend geschikt voor het opmaken van de balans in jouw leven en voor het tellen van jouw spirituele zegeningen. Net zoals de aarde haar oogst prijs geeft, is het nu ook tijd voor jouw persoonlijke ‘oogst’ van dit jaar.

Dartmoor heeft een heel uniek landschap, anders dan je misschien ooit gezien hebt, en het is bijzonder krachtig en magisch doordat de Michael & Mary aarde energielijnen de energie van de Spirit van eeuwenoude heilige plaatsen voedt. Wat we er aantreffen zijn multi-dimensionele poorten die wij kunnen gebruiken om ons te verbinden met de aarde en de sterren. Omringt door herfstzon, gouden en koperen aardekleuren, winderige hoogten en eeuwenoude stenen fluisteringen lopen wij vol vertrouwen over de Regenboog Brug. De reis biedt je nieuwe inspiratie die jouw toekomst verrijkt!
Maar deze spirituele vakantie wordt vooral een vreugdevolle viering van jouw persoonlijke 'oogst' en het herkennen van de 'pot met goud' zodat je deze geschenken kunt gaan integreren in de volgende nieuwe levenscyclus.

Dartmoor toont je haar wilde, ongetemde natuur in de wilde vlakten, bijzondere rotspartijen, krachtige waterplaatsen, grillige oerbossen en bij oude heilige plaatsen. Pittoreske dorpjes met strodaken, smalle wegen en loslopende ponies, we zullen ze regelmatig tegenkomen! Tintagel aan de westkust van Cornwall met z'n ruige kliffen kust en de connectie met Koning Arthur en Merlijn is een extra tractatie op deze reis.

Er is zoveel moois te beleven en te zien dat we het hier onmogelijk allemaal kunnen opnoemen. Je zult zelf moeten beslissen of je een tijdje vrij gaat nemen om diepe interactie met de Natuur en Spirit aan te gaan. Hiertoe krijg je op onze reizen meer dan voldoende gelegenheid, laat je maar leiden en verrassen.

Meer reisinformatie over de Magische Spirituele Reis naar Dartmoor lees je hier.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor 8-daagse Magische Spirituele Reis naar Dartmoor UK om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden