Spiritueel Ondernemers Netwerk

8-daagse Magische Spirituele Reis naar Glastonbury UK

Gegevens evenement

8-daagse Magische Spirituele Reis naar Glastonbury UK

Tijd: Oktober 26 2012 tot November 2 2012
Locatie: Glastonbury UK
Website of map: http://magische-spirituele-re…
Soort evenement: spirituele-reis, spirituele-vakantie
Georganiseerd door: Magische Spirituele Reizen
Meest recente activiteit: 10 Apr 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

THEMA: HET ZWAAN MEDICIJN
De transformatie van de zwaan.

Al lang zitten broeden op een bijzondere vakantie naar Glastonbury? Er zijn veel aanbieders om uit te kiezen maar waar ben je het best op je plaats? Laat je hart kiezen! Want daar draait het allemaal om in het Hart Chakra van de Aarde, Glastonbury, dat ook bekend is als het eiland Avalon, de laatste rustplaats van Koning Arthur.

Het thema van deze 2012 Glastonbury reis is het Zwaan Medicijn; in diverse facetten vliegt de Zwaan als een rode draad door deze spirituele reis waarbij je een (her)verbinding legt met de Sterren. Een transformerende reis, dat zijn maar woorden. Ervaar zelf waarom Glastonbury zo uniek is. Maak kennis met de krachtige energieën van Glastonbury Tor, de magie van de Chalice Well deva, de vredige stilte van Glastonbury Abbey, en ceremonies door Priesteressen van Avalon in de Goddess Temple.

Tijdens deze reis dalen we af in het mysterie van het Zwaan Medicijn van het sterrenstelsel Cygnus die als Zwaan aan de nachthemel is te zien. Onze voorouders zagen deze plaats als de bron van leven en dood en de zwaan was de vogel waarop de zielen terugvlogen naar deze bron. Er zijn verschillende prehistorische landschapstempels uitgelijnd op de Zwaan in de hemel, bijvoorbeeld Newgrange in Ierland, Avebury en Wayland's Smithy in Engeland of Callanish in de Hebriden. Glastonbury wordt gezien als het Nieuwe Jeruzalem, combineer dit gegeven met de zwaan die de Wijze Oude van Avalon draagt in het landschap met het zwaan medicijn van Cygnus en dan komen we tot één conclusie: er is geen betere plek om de transformatie van de Nieuwe Tijd in ons geboren te laten worden, dan in Glastonbury/Avalon.

De reis vindt plaats in de Samhain periode van het Keltische jaarwiel der seizoenen. De natuur draagt haar mooiste herfstkleuren en het weer is nog vaak heel zonnig (maar fris). Een typische reisdag is gevuld met een gebalanceerd programma met mystiek, natuurlijke schoonheid, magie, verrassing, humor en spiritualiteit!

Het woord Samhain is een afleiding van Samhuinn en in de Schots-Gaelic en Ierse taal betekent het de maand november. Daarnaast verwijst het naar een cultureel festival dat elk jaar op de eerste dag van november plaats vindt. In oud-Keltische gebieden van Groot-Brittannië worden deze vuurfeesten nog elk jaar gevierd, veelal als de start van het Keltische Nieuwjaar.

Je gaat de krachtige en transformerende plekken in en rondom Glastonbury bezoeken en je gaat samenwerken met elementen van de aarde; je ontdekt, ontvangt inzicht, en je voelt inspiratie jouw geest verfrissen. Vooral in het seizoen van Samhain kunnen wij de zachte inspiratie en leiding van onze voorouders waarnemen omdat de sluiers tussen hun wereld en de onze heel dun zijn. We zullen ons niet alleen met onze aardse voorouders herverbinden maar ook met onze ‘sterren voorouders'. We herstellen verbindingen en sluiten ons weer aan op het grote kosmische netwerk van licht. Angsten worden losgelaten en getransformeerd in het heilige Samhain vuur. We zeven de hazelnoten van kennis uit de spirituele oogst van het afgelopen jaar en nemen afscheid van dat jaar. Er wordt ook aandacht besteed aan de afronding van de 26.000 jaren durende kosmische cyclus die in december dit jaar zal plaats vinden. Wij halen het Nieuwe Tijdperk binnen met open harten!

Het ervaren van jouw verbinding met de Aarde in combinatie met de kosmische invloeden van de binnenstromende lichtcodes, staan centraal in deze reis vol voorouderlijke wijsheid. Het is vooral een reis naar de ware kracht achter de natuur en een pleister op het hart van de Aardse avonturier die vanuit de sterren hierheen kwam.

Meer reisdetails over de Magische Spirituele Reis naar Glastonbury lees je hier.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor 8-daagse Magische Spirituele Reis naar Glastonbury UK om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden