Spiritueel Ondernemers Netwerk

Anders zijn, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid: Probleem of Gave?

Gegevens evenement

Anders zijn, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid: Probleem of Gave?

Tijd: Mei 30 2010 vanaf 13.30 to 17.00
Locatie: in de Theaterzaal van het Diamant College Den Haag
Straat: Diamanthorst 183
Plaats: 2592 GD Den Haag
Telefoon: 030 - 244 4303/06 - 1147 0220
Soort evenement: lezing
Georganiseerd door: Gio Vogelaar
Meest recente activiteit: 2 Mei 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Congres voor Jong en Oud :
Opvoeding, Onderwijs en Hulp verlenen vanuit het Hart.
Anders zijn, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid: Probleem of Gave?


Sprekers:

Ingrid Rouleaux: Moeder, auteur, initiatiefneemster en eindredacteur van de Campagne Onze Kinderen zijn de Toekomst en het Christoffel Appèl, het landelijk burgerinitiatief waarin het Welzijn van het Kind centraal staat. Digitaal tekenen kan op www.onzekinderenzijndetoekomst.nl Ingrid zet zich vanuit een neutrale instelling in voor positief opvoeden en passend onderwijs voor elk kind. Zij heeft zelf 2 boeken geschreven over ervaringen met werken vanuit het hart met verstand: een bundeling van positieve kracht rondom het kind en tot haar eigen verbazing; de Verbinding met God. Het boek positief opvoeden, hoe kinderen zich spiegelen heeft ze opnieuw uitgegeven, ook is zij tweede auteur en eindredacteur van het nieuwe boek Kinderen met een Boodschap.

Linda van Hulsen:Moeder, schrijfster en sensi-therapeute leest een van haar gedichten voor uit haar boek “Kinderen met een Boodschap”

Sarah Morton:Een bijzonder begaafde autistische jonge vrouw van 22 jaar. Zij heeft 3 boeken geschreven over haar ervaringen met diverse scholen en de hulpverlening. Met haar stem en haar inzicht komt ze op voor zichzelf en vele kinderen die niet krijgen of gekregen hebben wat ze werkelijk nodig hebben, met alle gevolgen van dien. Met haar eigen wijsheid en haar schrijfkunst houdt zij de maatschappij een spiegel voor. Introductie van haar boek "Afwijkend en toch zo gewoon". www.dus-sarah-morton.nl

Gio Vogelaar : Werkte als gymnastiekdocent ,recreatiesportbegeleider ,jeugdhulpverlener, pedagogisch medewerker op een leefgroep en als schoolmaatschappelijk werker op de internaatsschool. Vorig jaar besloot hij dat hij niet meer kon werken op de manier die van hem verwacht werd. Nu werkt hij als zelfstandig gezinscoach en Jongerenbegeleider.
www.jeugdzorgvuldig.nl

Na de lezingen, blijft er nog tijd over om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen. Sarah, Linda en Ingrid signeren die dag hun boeken.

Reserveren: Het lijkt er op dat er redelijk veel animo voor deze zondagmiddag is, het is daarom raadzaam een plek te reserveren zodat je zeker weet dat je binnenkomt. Als het kan, reserveer dan via www.onzekinderenzijndetoekomst.nl of info@jeugdzorgvuldig.nl. Per mail ontvangt u een bevestiging met alle informatie. Bellen naar Ingrid Rouleaux (0475-430606) of Gio Vogelaar (030 – 244 4303/06 – 1147 0220) kan ook.

Tot slot: Wij kennen een hoop mensen maar kunnen lang niet iedereen bereiken dus als je ons wilt helpen deze uitnodiging door te sturen, op te hangen etc. graag!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Anders zijn, ADHD, Autisme, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid: Probleem of Gave? om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden