Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bruggen Bouwers Symposium - 13 februari 2010

Gegevens evenement

Bruggen Bouwers Symposium - 13 februari 2010

Tijd: Februari 13 2010 vanaf 10.00 to 18.00
Locatie: Cultureel Centrum Stroud
Straat: Brinkstraat 91
Plaats: Putten
Website of map: http://www.bruggenbouwen.info…
Telefoon: 0341-358156
Soort evenement: symposium
Georganiseerd door: Bruggen Bouwers Netwerk
Meest recente activiteit: 2 Feb 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Na het succesvolle eerste Bruggenbouwersymposium, waar stevig genetwerkt werd en waar vele bezoekers op af kwamen, is het nu tijd voor het tweede symposium. Het programma is nog in ontwikkeling. Doe je mee?


VAN OUD NAAR NIEUW
De oude wereld lijkt op instorten te staan. We wensen ons die nieuwe wereld, maar dat kunnen we alleen als we daar zelf bouwstenen voor aanreiken en het met elkaar doen.. Welke bouwstenen hebben we nodig om vanuit het nu die brug te slaan? Die bouwstenen willen we op dit symposium formuleren en elkaar aanreiken.

OPZET PROGRAMMA
We hebben een aantal sprekers benaderd. Ook wordt naast onze mind ons hart verlicht met de inspirerende klanken van het geweldige duo To Be www.to-be.nl. We hebben daarnaast de jonge rapper Martijn Holtslag van 17 jaar, die ons muzikaal zijn levensvisie laat horen.
Ook zullen er weer veel deelnemers zijn die hun mooie projecten kunnen laten zien op hun standjes. Het wordt weer inspirerend, gezellig en levendig.

DOE MEE
Uiteraard ben je welkom als deelnemer, maar we zoeken ook nog een aantal inleiders/forumleden. We plannen 4 fora in de middag, gelinkt aan de inhoud van de spreker in de ochtend. We zoeken nog per forum enkele deskundigen die het leuk vinden om iets te vertellen over hun visie. Daarna gaat er een gesprek plaatsvinden, dat leidt tot het formuleren van één of meer bouwstenen. We willen ook graag jongeren aanmoedigen om mee te doen. Vertel wat je bezielt. Aan jullie is de toekomst!

Onderwerpen van de 4 fora:
1. Welke bouwstenen kunnen we aanleveren voor een nieuwe samenleving met een nieuwe economie, nieuwe energievormen en nieuwe uitwisselingssystemen?
2. Welke belemmeringen in de collectieve psyche zorgen ervoor dat de samenleving blijft hangen in het oude. Welke bouwstenen kunnen we aanreiken om dit te veranderen?
3. Welke invloed heeft de juridische structuur van nu op de samenleving. Welke bouwstenen vinden we om los te komen uit een spinnenweb van regelgeving?
4. Waar blijven de jongeren en hun input en initiatieven? Welke bouwstenen kunnen we aanreiken om te helpen de brug te slaan?

AANMELDEN ALS SPREKER
Als je denkt een mooie bijdrage te kunnen geven tijdens de forums aan bovengenoemde onderwerpen, laat dit dan weten via evenementen@mensenspirit.nl aan Ed. Je krijgt tijdens zo’n forum een korte presentatiemogelijkheid en zit achter de forumtafel met meerdere personen om met de zaal te spreken. Deel je ervaring en kennis!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Bruggen Bouwers Symposium - 13 februari 2010 om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

Woont eventueel bij (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden