Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Chakra workshop

Tijd: April 26 2016 vanaf 19.30 to 21.00
Locatie: Caroline Waanders
Straat: Egypte 6
Plaats: Nijeberkoop
Telefoon: 0652307365
Soort evenement: presentatie
Georganiseerd door: Caroline Waanders & Liesbeth Bakker
Meest recente activiteit: 20 Apr 2016

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

In deze presentatie wordt aan de hand van het chakra systeem uitgelegd welke essentiële oliën het beste gebruikt kunnen worden gebruikt bij bepaalde klachten, fysiek of emotioneel.
 
Chakra’s zijn energiecentra langs de centrale meridiaan van het lichaam. In deze bondige workshop ga je leren welke aandoeningen verbonden zijn met welke van de zeven chakra’s. Voor de verschillende klachten zal worden toegelicht welke olie je daarvoor het beste kunt gebruiken.
 
Etherische olie is een kostbaar geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend wordt essentiële olie al vele eeuwen toegepast om de gezondheid te bevorderen. De oliën zijn anti-bacterieel van nature. Essentiële oliën ondergaan een exponentiële opmars momenteel in de VS.

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten. Dit gebeurt volgens een secuur procédé om de essentie of levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Het is daarom dat etherische olie ook wel essentiële olie wordt genoemd. Elke plant heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook zijn eigen toepassing. Het gebruik van essentiële oliën kwam ondermeer aan bod in afl. 2 van The Truth About Cancer. Mensen die essentiële oliën gebruiken, voelen zich ook happier vanwege de hoge frequentie die de olie meedraagt.

Recente onderzoeken tonen aan dat pure essentiële oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of zelfs innemen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben. De essentiële oliën van doTERRA zijn 100% puur en onverdund, gewonnen uit het wild en hebben het CPTG® certificaat (Certified Pure Therapeutic Grade). Tijdens deze presentatie zul je de oliën gaan ruiken en ervaren. Er is tevens gelegenheid voor persoonlijke vragen.
 
Heel graag tot dan!
 
 

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Chakra workshop om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden