Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Concert Terry Oldfield en Soraya

Tijd: September 24 2011 vanaf 20.00 to 22.30
Locatie: Goede Rede, grote zaal
Straat: Kerkgracht 60
Plaats: Almere Haven
Website of map: http://Www.terryoldfield.com
Telefoon: 0653744367
Soort evenement: spiritueel, concert, en, workshops
Georganiseerd door: Frans Zwagemakers
Meest recente activiteit: 7 Sept 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Ook in 2011 doen Terry Oldfield en Soraya Nederland aan tijdens hun Europese tournee.  Zij verblijven in Almere, in het Apollohotel, om een concert en een tweetal workshops te geven. Ook zullen zij een kleine workshop geven op de Almeerse Vrijeschool. Hun komst geeft je een unieke kans om deze bijzondere mensen en hun spirituele muziek van nabij mee te maken. Ik wil je dan ook graag op de activiteiten in Almere wijzen.

Mantra and Meditation Evening
Vrijdagavond 23 september, 19.30 uur
Terry Oldfield en Soraya spreken over de kracht van mantra’s en hoe deze in je leven op te nemen. Er worden gezamenlijk kirtans gezongen en er is een meditatie. Alle mantra’s worden live gezongen en begeleid door Terry en Soraya, onder andere met keybord en gitaar.
Kosten van deelname € 20,--. De avond wordt gehouden in de aula van Vrijeschool Raphaël, Lierstraat 7, 1312 JZ Almere

Sound Healing Concert
Zaterdagavond 24 september, 20.00 uur
Avondvullend spiritueel concert met onder andere muziek van de nieuwste CD van Terry en Soraya. De muziek en zang van beiden raken de luisteraars in het hart en nemen je mee naar de vredige stilte in jezelf. Kaarten kosten € 25,-- per stuk en zijn bestellen via info@ganesha-almere.nl (aan de zaal kosten de kaarten € 27,50). Het concert wordt gegeven in de sfeervolle grote zaal van Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere Haven.

The science of inner stillness
Zondag 25 september 10.00-17.00 uur
Deze workshop introduceert ons in de 5 stappen van Antar Mouna (innerlijke stilte), een oude meditatiepraktijk, die ons stap voor stap leidt van het uitwendige geluid naar aanwezigheid, naar innerlijke stilte. Wij ontwikkelen de eigenschap van de getuige, de ‘witness’, de stille, wijze en niet-oordelende ziener die observeert en accepteert wat is, zonder te worstelen om alles te veranderen. De ontwikkeling van de getuige in onszelf in dit meditatieproces zal ons in ons dagelijks leven helpen, als we leren te handelen vanuit het punt van innerlijke stilte. We drijven dan mee in de stroom van het leven, in plaats van tegen de stroom in te zwemmen. Een onderdeel van deze dag is een lange ‘Sound Journey Meditatie’ met Terry en Soraya.
Kosten voor een hele dag € 85,--, soep koffie en thee inbegrepen. Locatie: aula van Vrijeschool Raphaël, Lierstraat 7, 1312 JZ Almere

Over Terry Oldfield en Soraya
Terry Oldfield werd geboren in London in een muzikale familie. Naast zus Sally verwierf broer Mike Oldfield wereldfaam met de megahit ‘Tubular Bells’.  Terry is een muzikaal autodidact, die in de jaren zeventig bekendheid opbouwde als componist en uitvoerend muzikant van muziek bij televisiefilms en documentaires. Steeds meer richtte hij zich op natuurfilms en verwerkte  hij onder andere de geluiden van walvissen in zijn muziek. Meer en meer is Terry ontwikkeld tot een beoefenaar van spirituele muziek, zeker na zijn huwelijk met de Australische Soraya Saraswati. Soraya is al sinds het einde van haar tienertijd actief in de yoga, opgeleid en gestimuleerd door de Bihar School of Yoga. Soraya is een deskundige op het gebied van aromatherapie, waarbij zij vooral inheemse Australische kruiden gebruikt. Met Terry verzorgt zij in Australië, de Verenigde Staten en Europa geregeld concerten en workshops. De discografie van Terry en Soraya omvat inmiddels een groot aantal CD’s, waarvan er wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht zijn.
Meer informatie is te vinden op de site www.terryoldfield.com

Met vriendelijke groeten,

Ganesha Almere
Frans Zwagemakers
Tel. 06 53744367
www.ganesha-almere.nl

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Concert Terry Oldfield en Soraya om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden