Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Cursus Universeel Bewustzijn

Tijd: September 24 2009 van 19.45 tot December 3 2009 bij 22.00
Locatie: Zeropoint Breda
Straat: Ceresstraat 29
Plaats: Breda
Website of map: http://www.dewittelelie.nl h…
Soort evenement: cursus
Georganiseerd door: Conchita Barbe
Meest recente activiteit: 17 Sept 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Cursus Universeel Bewustzijn

Een boeiende snuffelcursus
voor nieuwsgierige mensen die zich breed willen oriënteren
ZEROPOINT
Ceresstraat 29
4811 CA Breda
Iedere tweede donderdag avond 19.45 - 22.00 uur
Vele wegen leiden naar het oude China waar de taoïstische sjamanen de krachten van de natuur gebruikten voor een lang leven in gezondheid en geluk. Zij gebruikten daarvoor het model van yin en yang als ook de Vijf Elementen, waaruit de natuur bestaat. Dezelfde filosofie zien we in Zuid-Amerika, waar de Indianen leven volgens de filosofie van het levenswiel. Dezelfde Indianen die in de Oudheid de Maya-kalender bijhielden om de kosmische cycli te bestuderen, waarbij ze terugrekenen tot 16,4 biljard jaar geleden. Ook de Indiase veda's berichten over diepgaande contacten met de kosmos met oefeningen uit de yoga voor de gezondheid. De Egyptenaren zagen hun gebalanceerde Nijlcultuur als een Aardse afspiegeling van de kosmische Melkweg. In de Soemerische cultuur zijn kleitabletten gevonden met afbeeldingen van ons complete planetenstelsel. In Peru zijn stenen gevonden met tekeningen van de continenten, figuren die met telescopen de hemel bestuderen met dinosauriërs als huisdieren. Dat geeft een andere visie op onze Aarde, op het kruispunt van haar geschiedenis en haar toekomst, daar waar jij je nu bevindt. Deze cursus biedt vanuit verschillende invalshoeken zeer sterke impulsen voor de ontwikkeling van je Universele Bewustzijn.

Conchita vertelt iets over de kosmologie van de Maya-kalender met Inge de la Rie die voor een heerlijke massage zorgt met tekst en uitleg. Enny Rubens neemt je mee naar de wereld van de Feng Shui met tips over inrichting en energetische werking van de kamers in je woning. Met diverse opdrachten wordt je praktisch aan het werk gezet om je huis te verbeteren. Eric Huysmans (auteur van Stairways to heaven) houdt een lezing over de Maya-kalender en geeft op die avond Deeksha. Constance Hobbelen komt iets vertellen over de werking van geuren en kleuren van de Aurosoma met een systeem-opstelling. Marlene Veldhoen geeft een prachtige Powerpoint presentatie om de astrologische kalenders van diverse culturen duidelijk voor je in beeld te brengen. Jan Verbrugge legt iets uit over meridianenmassage die op deze avond praktisch wordt toegepast.
Dit zal je visie op de gezondheid van het leven op Aarde ingrijpend veranderen!

Deze cursus brengt goed nieuws!
De indrukwekkende landschappen die we leren overzien stellen ons in staat de oude glorie van de vergane culturen weer in ere te herstellen. Sinds deze Oude Tijden zijn we erop vooruit gegaan. Vanuit de eenheid heeft de mens zich in extreme mate ontwikkeld tot individualist: ieder met z'n eigen woning, koelkast, TV, auto, enz. Vanuit het individu kunnen we de eenheid met dit nieuwe bewustzijn gaan ervaren. Het belangrijkste instrument daarvoor is de "Open hart houding" die ons ontvankelijk maakt voor universele contacten in de waarste zin van het woord.

Praktische zaken
Prijs per les € 15,00. Op zeven lessen krijg je 10% korting. Mensen met een Breda-pas krijgen 25% korting op alle activiteiten van De Witte Lelie. Voor het aantal gevolgde lessen ontvang je een deelnamecertificaat.
www.dewittelelie.nl /a>

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Cursus Universeel Bewustzijn om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden