Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

De kleine wilde vrouw in jou

Tijd: Augustus 28 2010 tot September 6 2010
Locatie: Artemis Lodge
Straat: Kayakoy, Fethiye
Plaats: Turkije
Website of map: http://www.bodyandmindreizen.…
Telefoon: 030 6011170
Soort evenement: cursusweek
Georganiseerd door: Monique de Boer
Meest recente activiteit: 31 Jan 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Iedere vrouw draagt een kleine wilde vrouw in zich: een oerenergie vol kracht en wijsheid. Ze is verbonden met de vrouwen uit de generaties voor jou en is op de hoogte van jouw levensdoel en de ervaringen die jij in dit leven mag opdoen. Ze heeft je veel te vertellen en kan je kracht geven. Ze kan je enorm helpen bij het leven van jouw leven zoals jij dat graag wilt. Ze heeft het beste met je voor en is de beste vriendin die jij je maar kunt wensen!

Weinig vrouwen staan echt in contact met hun kleine wilde vrouw. Al op jonge leeftijd leren we dat de mensen om ons heen onze kleine wilde vrouw niet altijd op prijs stellen. Ze kan nogal eigenzinnig en confronterend zijn. Haar duidelijke eigen-wijsheid steunt jou in je groei en ontwikkeling, maar wordt niet door iedereen geaccepteerd. Dus we leren haar het zwijgen op te leggen.
Zo stuiten we op minder weerstand in de mensen om ons heen. Dat lijkt wel prettig te zijn, maar met het wegstoppen van je kleine wilde vrouw verberg je een prachtig stuk van jezelf. Je verliest daarmee het contact met een innerlijke kracht die je veel te bieden heeft!

Ben jij eraan toe opnieuw kennis te maken met de kleine wilde vrouw in jou? Wil jij haar weer leren kennen en haar deel uit laten maken van je leven? Dat kan in deze workshopreis van tien dagen. We werken met ervaringsgerichte oefeningen, geleide visualisaties, chakra’s, muziek, dansen en creatieve oefeningen. Zo maak je in een veilige omgeving contact met de kleine wilde vrouw in jou en ontdek je stap voor stap wat zij jou te brengen heeft. Zodat je weer een authentiek stuk van jezelf kunt omarmen en werkelijk de vrouw kunt zijn die jij in wezen bent.

Programma
Tijdens deze week is er vrijwel elke ochtend een workshop. Na de lunch is er nog een workshop die
in verband met de warmte soms naar de avond verschoven kan worden. In de tijd die overblijft, kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving,de lodge, het zwembad en de tuin. Twee van de workshops vinden plaats op een bijzondere locatie buiten het terrein van de lodge.Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor De kleine wilde vrouw in jou om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden