Spiritueel Ondernemers Netwerk

Documentaire film: "Het fenomeen Bruno Gröning"- zijn woord bant de ziekte uit

Gegevens evenement

Documentaire film: "Het fenomeen Bruno Gröning"- zijn woord bant de ziekte uit

Tijd: November 9 2014 vanaf 0.30 to 18.30
Locatie: De Vrije Ruimte (school t.o. Het Museon, tram 17, bus 24)
Straat: Stadhoudersplantsoen 28
Plaats: Den Haag
Website of map: https://www.google.nl/maps/pl…
Telefoon: 070-3630351 (na 17.00)
Soort evenement: documentaire
Georganiseerd door: Bruno Gröning-vriendenkring
Meest recente activiteit: 8 Sept 2014

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Door de zieken belaagd, door de pers bestormd, door de artsen bevochten, zo werd Bruno Gröning in 1949 veel besproken in de media. „De documentaire tekent de dramatische gebeurtenissen op van die tijd en begeeft zich in de sporen van deze buitengewone man. Open, objectief en inlevend belicht de film de diverse staties in het leven en werken van Bruno Gröning. Momenteel wordt de film in 26 landen vertoond en in vele talen.

De leer van Bruno Gröning nu nog actueel

Bruno Gröning stierf in 1959 in Parijs. Daarmee scheen alles voorbij te zijn. Zijn vijanden waren opgelucht. De meesten van zijn vrienden gingen uit elkaar. Slechts een klein groepje bleef samen en volgde ook verder zijn leer. Echter toen gebeurde het ongelooflijke: genezingen. Bruno Gröning, was er niet meer en toch gingen de genezingen verder. Eerst in een kleine kring, intussen echter wereldwijd – door artsen bevestigt.

Verhalen van toeschouwers

Marion N., München

Een zeer indrukwekkende film, die toont, dat de verbinding tot God zo veel genezing bij ons als mens kan bewerkstelligen. God is het leven, - God is de liefde. God is zelferkenning. Teleurstellend is de tegenwerking ten opzichte van Bruno Gröning, ofschoon hij toch alleen het goede wilde.

Jana P., Bad Bevensen

Op 5 oktober zag ik de film. Nog steeds, dagen later, ben ik zeer onder de indruk en ontroerd over het verhaal Bruno Gröning. De film heeft een hoog moreel gehalte, rijk en arm zonder onderscheid, op de voorgrond de mens als mens, eerlijkheid, .. Ik ben gefascineerd door meneer Gröning, van alle mensen, die hij hielp, die hem sympathiek vonden… Grote waardering heb ik ten opzichte van de verhalen en hoop, dat de erfenis van hem steeds zal blijven bestaan.

Tina S., Potsdam

Door de film is mij de mens Bruno Gröning heel dichtbij gekomen, ... In het bijzonder is mij zijn totale liefde voor alle wezens opgevallen. Ook is mij nog eens heel duidelijk geworden, hoe egoloos deze mens was. Ik heb vaker een sterk kriebelen in het lichaam gevoeld en had achteraf enige tijd nodig, om weer tot mij zelf te komen. Energetisch was de film zeer intensief voor mij. Bovendien: Alle hoogachting voor de "makers" van de film.

Miriam V., Wenen

Er op attent gemaakt, nam ik tijdens de filmvoorstelling een open lichaamshouding aan en voelde daadwerkelijk de hele tijd kriebelen in de handen, daarna in het hele lichaam. Ik voelde trekken in de pijnlijke lichaamsdelen en had het gevoel alsof er in mijn lichaam iets in evenwicht komt. Ik heb dubbelzijdige scoliose en daardoor pijnen in de wervelkolom. Nu niets meer. Ik was door deze film zeer diep onder de indruk. Ook nu nog laat ik de genezende energie door mij stromen. ... Ik zal de film in ieder geval verder aanbevelen.

Film in 3 delen (incl. 2 pauzes, catering aanwezig).Trailer en reserveringen in Internet http://www.bruno-groening-film.org  of tel. via, 070-3630351 (na 17.00 uur).

Prikbord

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden