Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Energieschool.nl

Tijd: Oktober 31 2010 vanaf 13.00 to 16.30
Locatie: Perron 3 Rosmalen
Website of map: http://energieschool.nl
Soort evenement: open, dag, energie, event
Georganiseerd door: Energieschool.nl
Meest recente activiteit: 7 Okt 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

DEN BOSCH- Op zondag 31 oktober 2010 organiseert de Energieschool.nl een Energy-Event. Van 13:00-16:30 bent U van harte welkom in Perron 3 op de Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen. (Naast station Rosmalen)
Deze dag krijgt U de gelegenheid zich te laten informeren over de nieuwe erkende opleidingen en modules die vanaf januari 2011 van start gaan. In de hal van Perron 3 zal deze Open middag, die geheel in het teken staat van de mogelijkheden van het gebruik van de eigen en omringende Energie voor (preventieve) gezondheid, geopend worden door een muzikale healing verzorgd door Paul Schmitz, die door zijn muziek de energie weer kan laten stromen waarbij de bezoekers zich totaal kunnen ontspannen en energetisch kunnen opladen.
Josephine van Rossum, auteur van het eerder verschenen boek “ Puur eten en Leven”, presenteert vol verve haar splinternieuwe uitgave (najaar 2010): “Water en zout- Onmisbare bron voor gezond leven”, en signeert deze jongste uitgave.
Tevens zijn er stands waar (ex)-studenten van de Energieschool zich presenteren, en waar de veelheid aan diverse Energetische Therapieen te zien zijn.
Ook kunt U ervaren wat een Energetische Massage, een Sacred Hotstonebehandeling of een Energiebehandeling voor U kunnen betekenen. Maar dat niet alleen, er is ook alle informatie welke mogelijkheden er zijn, om zelf een opleiding hierin te volgen, hetzij puur alleen voor je eigen ontwikkeling of om opgeleid te worden tot een erkend therapeut.
De erkende Opleidingen EnergieGenezer of Holistic Health Coach, beiden op HBO-niveau zijn als week-end opleidingen te volgen. Men kan ook kiezen uit uit deel-opleidingen.
De Opleiding Medische Basiskennis HBO-niveau (ook erkend) voor aankomend therapeuten of belangstellenden gaat ook in januari 2011 met een heel uniek concept van start dat naadloos aansluit bij de be-leef wereld van een therapeut.
Natuurlijk kunt u zich deze dag ook inschrijven voor het komende collegejaar en zullen docenten en studenten aanwezig zijn, zodat U alle vragen beantwoord krijgt, de sfeer kunt proeven of indien gewenst een persoonlijk gesprek kunt aanvragen.
Een uitgebreide beschrijving van het nieuwe modulaire lesprogramma met zijn vele mogelijkheden vindt U op onze site: www.energieschool.nl

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Energieschool.nl om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden