Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Ervaren van bewust zijn

Tijd: September 26 2010 hele dag
Locatie: Boerderij in Vianen
Straat: Bolgerijsekade 6
Plaats: 4131 NV Vianen
Telefoon: 030 - 244 4303
Soort evenement: training/workshop
Georganiseerd door: Gio Vogelaar
Meest recente activiteit: 9 Sept 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Workshop “Ervaren van bewust zijn”.

Een workshop voor iedereen die wel eens over bewust worden of bewust zijn gelezen heeft. Voor iedereen die weet dat we “meer kunnen” of dat “het anders kan”, maar nog niet weet hoe?

In onze workshop willen we jou het antwoord daarop laten ervaren. Daarvoor maken we gebruik van zowel fysieke als mentale oefeningen uit verschillende disciplines.
Het wordt een dagje met aandacht voor jezelf. Een dagje zonder stress, waarin je jezelf en anderen op een andere manier ervaart.
We willen je deze dag laten proeven van de mogelijkheden en krachten in je. Die krachten zijn er altijd geweest, maar we zijn ons er niet meer van bewust.

“Wij” zijn Patricia Mers en Gio Vogelaar.

Patricia Mers, 47 jaar en moeder van 2 jongens van 16 en 19 jaar, is van huis uit leerkracht basisonderwijs, gespecialiseerd in het jonge kind.
Ook is zij werkzaam geweest in het speciaal basisonderwijs en ervaringsdeskundig op het gebied van kinderen, volwassenen en ouders van kinderen met autisme en/of ADHD.
Momenteel is zij werkzaam als Levenscoach, zowel in het begeleiden van totale gezinssystemen en het coachen van groepen (bijvoorbeeld leerkrachten), als individuele coaching. Vanuit rust, kracht en inzicht leert zij iedereen weer om te gaan met de problematiek rondom o.a. autisme, burn out en/of depressie en dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen.
Daarnaast is Patricia nog Jazzdans docente (kinderen en volwassenen), Yogadocente, Reiki master en geeft zij lezingen en workshops.
Ook heeft zij ervaring op het gebied van djembe spelen, dramatische vorming, ademhaling, meditatie, creativiteit, ontspanning en dans.

Gio Vogelaar, 55 jaar is van oorsprong gymnastiekdocent en heeft jarenlang ervaring met het trainen en coachen van teams (jong en oud) in de sportwereld. Na 9 jaar werken (coachen) op een internaat met “probleemkinderen”, waar hij contextueel geschoold werd in de filosofie van Nagy, startte hij vorig jaar juli met zijn eigen jeugdzorgonderneming. Nu begeleid hij vanuit een specifieke methodiek en intuïtie gezinnen, ouders en/of jongeren rond “ADHD en Autisme problematiek”. Daarnaast geeft hij lezingen en percussieworkshops, ontwikkelt trainingen samen met andere jeugdzorgondernemers en neemt deel aan een aantal samenwerkingsprojecten.
Na het volgen van diverse Avatar trainingen geeft hij als Avatar Master en Avatar Wizard nu zelf ook de Avatar bewustzijnstraining.
Gio heeft ook ervaring met Biodanza, Zen en clownerie, Leven vanuit overvloed, Geweldloos communiceren, et cetera. Meer informatie over hem is te vinden op zijn website http://www.jeugdzorgvuldig.nl.

Workshopinformatie:

Locatie : Bolgerijsekade 6 Vianen (prachtig gelegen locatie op een boerderij)
Datum : zondag 26 september 2010
Programma : 10.00 – 10.30 uur inloop
10.30 – 13.00 uur ochtendprogramma
13.00 – 14.00 uur lunch
14.00 - 17.00 uur middagprogramma
17.00 – 18.00 uur afsluiting met drankje en hapje
Kosten P.P : 65 euro inclusief lunch, drankje en hapje

Voor meer informatie of aanmelding kun je ons mailen via info@jeugdzorgvuldig.nl of patricia.mers@gmail.com of bellen op 06 – 1147 0220 of 06 – 3008 7389.

Na aanmelding ontvang je verdere informatie. Heb je problemen met vervoer, dan lossen we die gezamenlijk op.
Wij hopen je op 26 september te mogen begroeten!

Tot slot vragen wij je vriendelijk of je onze workshop onder de aandacht zou willen brengen van mensen uit je kennissen en/of vriendenkring en andere geïnteresseerden?

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Ervaren van bewust zijn om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden