Spiritueel Ondernemers Netwerk

“Ervaren van bewust zijn”.

Gegevens evenement

“Ervaren van bewust zijn”.

Tijd: Augustus 28 2011 vanaf 10.00 to 17.00
Locatie: Boerderij in Vianen
Straat: Bolgerijsekade 6
Plaats: 4131 NV Vianen
Telefoon: 030 - 244 4303/06 - 1147 0220
Soort evenement: workshop
Georganiseerd door: Gio Vogelaar
Meest recente activiteit: 22 Jul 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Een workshop voor iedereen die wel eens over bewust worden of bewust zijn gelezen heeft. Voor iedereen die weet dat we  “meer kunnen” of dat “het anders kan”, maar nog niet weet hoe?

In onze workshop willen we jou het antwoord daarop laten ervaren. Daarvoor maken we gebruik van zowel fysieke als mentale oefeningen uit verschillende disciplines.  

Het wordt een dagje met aandacht voor jezelf. Een dagje zonder stress, waarin je jezelf en anderen op een andere manier ervaart.

We willen je deze dag laten proeven van de mogelijkheden en krachten in je. Die krachten zijn er altijd geweest, maar we zijn ons er niet meer van bewust.

 

“Wij” zijn Patricia Mers en Gio Vogelaar.

 

Patricia Mers, 48 jaar en moeder van 2 jongens van 17 en 20 jaar, is van huis uit leerkracht basisonderwijs, gespecialiseerd in het jonge kind.

Ook is zij werkzaam geweest in het speciaal basisonderwijs en ervaringsdeskundig op het gebied van kinderen, volwassenen en ouders van kinderen met autisme en/of ADHD.

Momenteel is zij werkzaam als Levenscoach, zowel in het begeleiden van totale gezinssystemen en het coachen van groepen (bijvoorbeeld leerkrachten), als individuele coaching. Vanuit rust, kracht en inzicht leert zij iedereen weer om te gaan met de problematiek rondom o.a. autisme, burn out en/of depressie en dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

Daarnaast is Patricia nog Jazzdans docente (kinderen en volwassenen), Yogadocente, Reiki master en geeft zij lezingen en workshops. Ook heeft zij ervaring op het gebied van djembe spelen,dramatische vorming, ademhaling, meditatie, creativiteit, ontspanning en dans.

Gio Vogelaar, 56 jaar is van oorsprong gymnastiekdocent en heeft jarenlang ervaring met het trainen en coachen van teams (jong en oud) in de sportwereld. Na 9 jaar werken (coachen) op een internaat met “probleemkinderen”, waar hij contextueel geschoold werd in de filosofie van Nagy, startte hij vorig jaar juli met zijn eigen jeugdzorgonderneming.

Nu begeleidt hij vanuit een specifieke methodiek en intuïtie gezinnen, ouders en/of jongeren rond “ADHD en Autisme problematiek”. Daarnaast geeft hij lezingen en percussieworkshops, ontwikkelt trainingen samen met andere jeugdzorgondernemers en neemt deel aan een aantal samenwerkingsprojecten.

Na het volgen van diverse Avatar trainingen geeft hij als Avatar Master en Avatar Wizard  nu zelf ook de Avatar bewustzijnstraining.Gio heeft ook ervaring met Biodanza, Zen en clownerie, Leven vanuit overvloed, Geweldloos communiceren, et cetera. Meer informatie over hem is te vinden op zijn website http://www.jeugdzorgvuldig.nl.

Kosten P.P: 65 euro inclusief lunch, drankje en hapje

Voor meer informatie of aanmelding kun je ons mailen via  info@jeugdzorgvuldig.nl of bellen op 06 – 1147 0220.

Na aanmelding ontvang je verdere informatie. Heb je problemen met vervoer, dan kunnen we dat gezamenlijk oplossen. Wij hopen je op 28 augustus te mogen begroeten!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor “Ervaren van bewust zijn”. om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden