Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

FISH! Proeverij

Tijd: Februari 24 2009 hele dag
Locatie: Performance Solutions
Straat: Kruisweg 817, gebouw 4
Plaats: Hoofddorp
Website of map: http://www.performance-soluti…
Telefoon: 0031 6 5367 5546
Soort evenement: proeverij
Georganiseerd door: Paul Ricken
Meest recente activiteit: 26 Jan 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Dag allemaal,

Voorheen was ik wellicht bekend onder mijn eigen label Dreamspot. Dat bestaat nog steeds maar sinds kort werk ik voor Performance Solutions. En dit event wil ik jullie niet onthouden. Hieronder vind je de uintodiging.

Met veel plezier nodig ik je hierbij uit voor een Leaderfish! Proeverij die wij organiseren op dinsdag 24 februari (uiteraard op onze kosten). LeaderFISH! is een ontwikkelprogramma voor managers en ondernemers om effectiever leiding te geven door middel van krachtige relaties, aan de hand van de FISH! Filosofie. Speciaal voor genodigden organiseren wij deze LeaderFISH! proeverij. Ik vind het leuk als je onze gast bent die dag!

Op 24 februari kunt je een gratis kennismakingsworkshop volgen over de ontwikkeling van leiderschap aan de hand van de spraakmakende FISH!-film en een werkboek. Maak mee hoe de vismarkt in Seattle niet alleen medewerkers inspireert om met passie en plezier aan het werk te gaan, maar ook leidinggevenden en ondernemers groei en inzichten aanreikt.

De LeaderFISH! proeverij start om 09:30 uur (groep 1) en om 14:00 uur (groep 2). Je wordt onthaald met meer dan voldoende ‘food for thought’, ook voor de inwendige mens! Je kunt zelf bepalen of je in het ochtend- of middagprogramma wilt meedoen.

Een inspirerend leider als gastspreker: Michael Levie
Met trots mogen wij Michael Levie laten optreden als gastspreker tijdens het programma. Michael Levie heeft als leider zijn sporen verdiend in de traditionele hotellerie en is nu CEO van CitizenM, een innovatieve hotelketen die in korte tijd verschillende hospitalityprijzen heeft gewonnen.

Geef je op bij Annette Dijkstra op 023 – 567 3947 of stuur een mailtje naar annette@performance-solutions.eu. Je kunt je ook online aanmelden en meer informatie lezen via de volgende link: http://corporate.performance-solutions.eu/default.asp?action=nieuws&nieuws=3366. Ik kijk uit naar jouw komst!

Hartelijke groeten,

Paul Ricken
06 5367 5546

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor FISH! Proeverij om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden