Spiritueel Ondernemers Netwerk

Fundamentals, juni zuid frankrijk

Gegevens evenement

Fundamentals, juni zuid frankrijk

Tijd: Juni 7 2015 van 12.00 tot Juni 14 2015 bij 19.00
Locatie: zuid frankrijk
Straat: Herestraat 106
Plaats: Groningen
Website of map: http://www.uniovision.nl/#Adv…
Telefoon: 0622507241
Soort evenement: training
Georganiseerd door: uniovision
Meest recente activiteit: 5 Mei 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

…Je ging altijd al je eigen pad. Eigenzinnig en enthousiast, onderzoekend naar wat er allemaal mogelijk is. Je ziet veel en ergens verlang je er naar dat iedereen kijkt zoals jij.  En toch, je intuitie zegt dat je nog ergens overheen ziet.  Alsof er een onzichtbare laag schuil gaat onder de werkelijkheid van elke dag.  Je voelt het, maar je kunt het net niet pakken…

Je persoonlijkheid ervaren als stille bron van creatie.

Fundamentals biedt je de gelegenheid om de verfijnde wereld, die aan communicatie en creatie ten grondslag ligt, te ontdekken.  Je kunt inzicht en ervaring opdoen in hoe de zichtbare en onzichtbare dimensies direct van invloed zijn, op hoe jij dagelijks door het leven gaat. Een uitstekende basis voor mensen die hun bewustzijn willen ont-wikkelen.


…Liggend op je bed in deze merkwaardige Franse kamer, denk je verwonderd terug aan de eerste dag. Alsof er in één dag al zoveel puzzel stukjes op hun plek vielen, dat je je nu afvraagt wat er de komende dagen nog kan komen. Blij dat je naar je gevoel hebt geluisterd. Een vreemd gevoel, alsof je op deze plek en bij deze onbekende mensen thuis hoort. Een roep van de uil boven het meer voert  je mee in de stilte van de nacht.


Een week om ‘dromen’ bewust te worden en te vertalen in nieuwe ideeën voor de toekomst.  In een luchtige mix van verstand en gevoel, ontwikkel je inzicht in het creatie potentieel dat mensen in deze tijd ter beschikking staat. Onbewuste kracht kan verschuiven naar bewust en nieuwe vermogens kunnen zich ontwikkelen.  Een week waarin je de kracht van je persoonlijkheid voelt groeien.


…Stil en ontspannen stap je in het vliegtuig terug naar Nederland. Wetend dat je intuitie juist was. Er zijn weinig woorden meer nodig om je gevoel te delen met de anderen van de groep. Allen enthousiast om de realisatie van hun intenties thuis te gaan ervaren. Met een vrolijke spanning neem je weer plaats achter het bureau op je werk. Nu bewust handelend vanuit een ontwaakte nieuwe werkelijkheid.


Waar
Fundamentals vindt plaats op het Franse landgoed ‘La Borde Blanque’. Het is gelegen aan het schitterende meer, Lac de Montbel en beschikt over een privé strand. Het 5ha grote landgoed ligt aan de voet van de Pyreneeën en wordt begrensd door de rivier l’Hers. Omgeven door de rust en sereniteit van het Franse platte land, draagt de eeuwen oude Kathaarse energie bij aan de ervaring van de deelnemers. Een heerlijke plek om jezelf te ontwikkelen, met grotendeels vegetarische maaltijden, een eigen slaapkamer, veel rust, ruimte en stilte.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Fundamentals, juni zuid frankrijk om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden