Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hathor Sacred Healing Dance (women only)

Gegevens evenement

Hathor Sacred Healing Dance (women only)

Tijd: Mei 16 2015 vanaf 14.00 to 17.00
Locatie: Centrum Zweiersdal te Oosterbeek
Straat: Weverstraat 65, 6862 DK
Plaats: Oosterbeek
Website of map: http://www.zweiersdal.nl
Soort evenement: dans, meditatie, bewustwording, vrouwen, heling
Georganiseerd door: Reino van der Velde
Meest recente activiteit: 1 Mei 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Laat mij je meenemen op een reis van 11 bewegingen. Een meditatieve dans, een 'sacred healing dance' die zacht heupwiegend, vertraagd en als door water bewegend, je vreugde, vrouwelijkheid en levensenergie aanwakkert. Elke beweging is een uitbeelding van één van de 11 principes van de Paut Neteru, de boom des levens. Hathor’s dans draagt zo bij aan het aanwakkeren en versterken van de 11 goddelijke eigenschappen in onszelf. Ik deel deze dans graag met jou.

11 eenvoudige bewegingen: De 11 eenvoudige bewegingen zijn de uitgebeelde 11 universele principes van heling volgens de Kemetische (Oudegyptische) Paut Neteru. Iedereen kan meedoen. De dans legt de nadruk op het loslaten van vastgehouden spanningen in het bekkengebied en het verhogen van de kundalini energie. Meer nog dan dansen met je voeten, nodigt het je uit om te dansen vanuit je hart en innerlijke rust en vreugde uit te nodigen in je lijf en leven.

Wat trek je aan? We dansen op blote voeten. Trek iets aan dat je voldoende bewegingsvrijheid biedt. Vind je het leuk om een rok /harembroek aan te trekken of een sari om je heupen te binden? Leuk. Is dat niet jou ding? Prima. Wees jezelf. Vrouwelijkheid is niet te vangen in een verschijningsvorm.

Datum, locatie & bijdrage: Zaterdag 16 mei 2015 van 14-17 uur in Centrum Zweiersdal te Oosterbeek, Weverstraat 65, 6862 DK. Zie ook:  www.zweiersdal.nl. De gevraagde bijdrage is € 17,50 per persoon.

Informatie en aanmelding: Via een bewegingsreis ontdekken wat je beweegt, wat vraagt om gezien, gehoord, losgelaten of geleefd te worden. Sluitdatum 14 mei. Neem voor aanvullende informatie en/of aanmelding contact op met Reino van der Velde via www.nunqui.com , reino@nunqui.com , telefoon 06-22 939 642

Facilitator Reino van der Velde, eigenaar van NUNQUI soulcoaching is een krachtige vrouw die met volledige overgave haar potenties tot ontwikkeling weet te brengen. Zij deelt haar passie en talent met de wereld op haar unieke manier. Een verdiepende wijsheid van dans, plantmedicijnwerk en coaching is haar eigen. Lees meer over Reino op www.nunqui.com


Facebook: www.facebook.com/Nunqui.soulcoaching

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Hathor Sacred Healing Dance (women only) om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden