Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Intro Sjamanisme

Tijd: Juni 5 2016 vanaf 14.00 to 17.00
Locatie: Zennergi Centrum voor Bewustzijn en Zelfontwikkeling
Straat: Brugstraat 30
Plaats: Bilzen
Website of map: http://www.zennergi.be
Telefoon: 0032488473033
Soort evenement: intro, sjamanisme
Georganiseerd door: michael Geurts
Meest recente activiteit: 14 Mei 2016

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Wil je een eerste diepere kennismaking met de kracht van het Sjamanisme? Naast een aantal basisprincipes ontdek je tijdens deze “Intro Sjamanisme” vooral ervaringsgericht hoe sjamanisme voor healing en oplossingen kan zorgen voor je uitdagingen.

Wat is Sjamanisme nu écht?
Wat Sjamanisme nu écht is wordt duidelijk tijdens de ervaringen die je opbouwt. Uitleggen wat Sjamanisme is, creëert een “concept” dat slechts in de mind blijft leven. De transformatiekracht van het Sjamanisme zit in de ervaring en dit is dan ook de innerlijke reis die we voor ogen houden tijdens deze introductie workshop waarbij Sjamanisme vanuit de Noord-Amerikaanse Susquehannock traditie wordt gegeven.

De rol van een Sjamaan
Sjamanisme komt uit het hart, uit de ervaring door afstemming met het hogere en niet uit een boek dat gelezen wordt waarvan je je probeert te herinneren wat het weer juist inhield als iemand je om een omschrijving vraagt.

Van Mongolië tot Mexico
Deze ervaringen worden sinds mensenheugenis over heel de wereld opgedaan en begeleid door een sjamaan, de spirituele leider, medicijnman of genezer van een volk of cultuur. Elke oeroude traditie van Siberië, Mongolië tot Nieuw-Zeeland, Australië, N-Amerika, Peru of Mexico, we kennen ze allemaal als de Maya’s, de Maori’s, de Aboriginals, de Indianen of de Inca’s. Allemaal hebben ze hun sjamanistische wortels, kennis en wijsheid die ze van generatie tot generatie doorgegeven hebben opdat wij ze vandaag kunnen inzetten voor persoonlijke ontwikkeling.

Invloed van de Droomwereld
Bij elke workshop wordt het thema via de droomwereld doorgegeven. In het Sjamanisme beschouwt men de droomwereld slechts als een andere staat van zijn waar bijzondere inspiratie en begeleiding vandaan komt.

Spirit Helpers & Krachtdieren
Tijdens het ervaringsgerichte gedeelte gaan we meditatief in een hogere toestand, ook wel trance genoemd. Eens we deze verbinding leggen, begeleiden “spirit helpers” ons tijdens onze reis in “hogere toestand”. Alle oude tradities leggen linken met spirit helpers, alleen krijgt het vaak een andere naam.

Terwijl “engelen” traditioneel gekend zijn binnen religies, nemen krachtdieren, groot ouderen, natuurwezens of anderen de gidsende rol op zich bij een sjamanistische reis. De boodschappen, transformaties en healingen die op je pad komen maken deel uit van sjamanistische rituelen.

Waarom meedoen?
Via Sjamanistische rituelen en meditaties kan je mooie transformaties bereiken. Oude blokkades krijgen de ruimte om op te lossen. Vaak zijn de rituelen (begeleid door de sjamanen drum) al 1000den jaren oud, en draagt deze culturele erfenis ook bij aan de rituele kracht die heling faciliteert.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Intro Sjamanisme om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden