Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

kracht van intentie

Tijd: Januari 5 2010 vanaf 20.00 to 20.30
Locatie: gewoon bij je thuis, of waar je ook bent
Straat: nvt
Plaats: nvt
Telefoon: nvt
Soort evenement: gerichte, meditatie
Georganiseerd door: Silvia Neuteboom
Meest recente activiteit: 27 Dec 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

De ervaren meditatie-beoefenaar weet dat hij/zij op afstand anderen kan beïnvloeden. Statistische onderzoeksresultaten geven bewijs van positieve beïnvloeding door de spectaculaire kracht van gedachten/intenties.

Een van de opzienbarende feiten in het boek ‘Het Veld’ van Lynne McTaggart, is de daling van geweldsmisdrijven tot 24% in Washington D.C. naar aanleiding van positieve intenties gezonden door een grote groep meditatie beoefenaars. Een daling die aanhield tot de beëindiging van het experiment.

Hoe is dit mogelijk? Mensen zijn als ontvangende en zendende antennes. Fysieke toestanden van ontvangende partijen verbeteren als anderen gefocust helende intenties zenden.

Elke eerste dinsdag van de maand tussen 20.00 en 20.30 uur vraag ik je om te mediteren voor een actuele situatie. Dit kan gewoon vanuit thuis in je stoel met een kaarsje erbij. Via e-mail breng ik je op de hoogte van het betreffende onderwerp, suggesties zijn welkom. Stuur mij een e-mail (jsmmp.neuteboom@live.nl) en ik zal je uitnodigen voor de groep.

De sleutel om een intentie te verzenden op een effectieve manier, ligt in de oplading en concentratie van die intentie naar de betreffende situatie. Hoe groter de groep, hoe krachtiger het ontvangst van de intentie.

Dinsdag 5 januari tussen 20.00 en 20.30 uur vraag ik jullie om te mediteren voor minderjarige zwerfjongeren in Nederland.

Het aantal minderjarige zwerfjongeren in Nederland is het afgelopen jaar met zeker enkele honderden toegenomen. In totaal telt Nederland nu zeker zesduizend zwerfjongeren. De toeloop is zo groot dat opvangcentra wachtlijsten moeten hanteren.

Het is een maatschappelijke trend die wordt gevoed door diverse aspecten. Tieners worden uit huis gezet als ze zwanger raken, omdat ze onhandelbaar zijn of omdat ze zich niet wensen te voegen naar het ouderlijk gezag. Ook kiezen tieners er de laatste jaren zelf sneller voor alleen te gaan wonen en verkijken ze zich op de consequenties die dat heeft.

De meeste jongeren hebben al een jaar lang gezworven en een beroep gedaan op familieleden of vrienden. Het sociale vangnet functioneert niet. Dit overkomt tieners van alle afkomsten.

Doe je mee?

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor kracht van intentie om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden