Spiritueel Ondernemers Netwerk

Wie ben ik en waarom koos mijn Hogere Zelf hiervoor?

Gegevens evenement

Wie ben ik en waarom koos mijn Hogere Zelf hiervoor?

Tijd: Juni 19 2014 vanaf 19.30 to 22.00
Locatie: Centrum Goud
Straat: Hondevoort 18
Plaats: 7152 BD Eibergen
Website of map: http://www.centrumgoud.nl/cen…
Soort evenement: lezing, channeling, workshop
Meest recente activiteit: 30 Mei 2014

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Interactieve lezing en channeling bij Centrum Goud te Eibergen

Wie ben ik en waarom koos mijn Hogere Zelf hiervoor?

In het eerste deel van de middag leiden de auteurs je, aan de hand van het boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid, in een interactieve lezing naar antwoorden op deze vragen. Je krijgt meer zicht en begrip waarom iedereen zo verschillend van karakter is en hoe dat bij jou uitwerkt.
In het tweede deel zal Christy contact maken met Michael om ieders vraag over zijn of haar zielerol, oftewel je basiskarakter, te beantwoorden. Daarom vul je voor de lezing een korte vragenlijst in en willen we je vragen een kwartier voor de aanvang van de lezing aanwezig te zijn om die vragenlijst in te vullen.

Het Michaelsysteem geeft je inzicht in jezelf op het niveau van je Zijn, vanuit de kern van wie jij bent. Het beschrijft de essentie van je persoonlijkheid en hoe dit samen met andere levensomstandigheden ervaringen oplevert die passen in het grote plaatje van je huidige leven. Het maakt heel concreet dat je kunt kiezen tussen handelen vanuit positieve of negatieve delen van je persoonlijkheid. Het geeft je een beter inzicht in jezelf en de betekenis van jouw leven, welke uitdagingen en afspraken je in dit leven te vervullen hebt.

Het Michaelsysteem is speciaal toepasbaar voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen. Daardoor kunnen ze waardevoller samenleven, samenwerken en anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Michael is een spirituele gids, een collectief bewustzijn die hun inzichten aan mensen doorgeeft. Deze inzichten hebben Christy van den Putten, Theo Buijsrogge en Philip van der Most in het boek 'Het Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid' vastgelegd.


Christy van den Putten is coach en trainer en begeleidt processen en activiteiten die leiden tot een verdieping in leven en leiderschap, waarbij transformatie altijd het doel is.
Theo Buijsrogge begeleidt, als interim manager, adviseur en coach, mensen en organisaties om effectiever te zijn en duurzaam succesvolle keuzes te maken.
Philip van der Most is adviseur en coach en vertaalt abstracte ideeën naar praktisch uitvoerbare plannen in organisaties op alle niveaus, zoals bij professionaliserings- en verandertrajecten, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie over het Michaelsysteem: www.michaelinzicht.nl

Aanmelden: mail naar aanmelden@centrumgoud.nl

of

Aanmelden via facebook Centrum Goud ...

Kostenbijdrage: €15

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Wie ben ik en waarom koos mijn Hogere Zelf hiervoor? om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (2)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden