Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Lichaamswerk en Meditatie

Tijd: Mei 8 2010 tot Mei 15 2010
Locatie: Artemis Lodge
Straat: Kayakoy, Fethiye
Plaats: Turkije
Website of map: http://www.bodyandmindreizen.…
Telefoon: 030 6011170
Soort evenement: cursusweek
Georganiseerd door: Monique de Boer
Meest recente activiteit: 31 Jan 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Behoefte om uit je hoofd te zakken en lekker in je lijf te komen? Deze week gaat over thuiskomen bij jezelf. Met dans, lichaamsoefeningen en meditaties gaan we terug naar onze essentie: naar stilte, rust, ruimte, acceptatie, vertrouwen, plezier, creativiteit, kracht en levenslust. Je komt weer in contact met je hart, je intuïtie en je eigen innerlijke wijsheid.

Bij lichaamswerk laat je het hoofd even rusten en luister je naar wat je lichaam te vertellen heeft. Door lichamelijke oefeningen te doen, te bewegen en dieper te ademen, kun je in contact komen met spanningen en emoties die je onnodig vasthoudt. Je kunt deze uiten in beweging en geluid en ze daarna loslaten. Hierdoor krijg je letterlijk en figuurlijk meer rust en ruimte. Bovendien komt de vastgezette energie weer vrij: je voelt meer kracht en levenslust.

Mediteren is niets anders dan je lichaam, je emoties en je gedachten waarnemen. Kijken en luisteren naar wat er in je leeft zonder interpretatie of oordeel. Dit leidt tot rust, stilte en helderheid. Hierin kun je vanuit acceptatie ervaren wie jij werkelijk bent, zonder iets te moeten. Dit geeft je de kans te ont-moeten. Mediteren kan op veel manieren. Deze week komen verschillende vormen aan bod, vaak ook actieve vormen van meditatie. Dit betekent dat we erbij bewegen. Verder gebruiken we onder andere de volgende technieken: bio-energetica, ademtechnieken, gestalt, visualisaties, dans, contactoefeningen, deelrondes en individuele tijd.

Programma
Er is elke dag vier uur programma, verdeeld over twee sessies: de ene ’s ochtends, de andere ’s avonds of aan het eind van de middag. Tussen die twee sessies ben je vrij. Je hebt dan tijd om zelf of samen met andere deelnemers de omgeving te verkennen of juist lekker te genieten van de lodge, het zwembad en de tuin. Gedurende de week brengen we ook een bezoek aan de hammam (Turks bad) en krijg je een uitgebreide lichaamsmassage. Halverwege de week gaan we een dagje varen (optioneel). Op de aankomst- en vertrekdag zijn geen workshops gepland.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Lichaamswerk en Meditatie om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden