Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

MasterClass Organisatie 3.0

Tijd: Maart 30 2010 van 7.00 tot Maart 31 2010 bij 17.00
Locatie: Den Haag
Telefoon: 0654201376
Soort evenement: masterclass
Georganiseerd door: Edwin de Bree
Meest recente activiteit: 17 Mrt 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Hernieuwd frame, hernieuwde organisatie , hernieuwde energie (Neem deel en bepaal & betaal achteraf wat het je waard is)

Veel organisaties lopen tegen de grenzen van hun in de loop der jaren opgetuigde structuren, cultuur, organisatiemodel en processen. Passie, ondernemerschap en creativiteit is wel aanwezig, alleen zo ver weg gestopt.

In de snel veranderende de 21ste eeuw levert de ‘oude manier’ van werken niet meer genoeg op. Organisaties moeten sneller kunnen reageren op een steeds sneller veranderende toekomst en markt.

Kan het anders? Jazeker! Organisatie 3.0 biedt letterlijk een andere context, het framework waarbinnen mensen werken, die het potentieel bevrijdt. Een context die mensen laat schitteren dankzij hun organisatie, niet ondanks. Een context waar bestaande vraagstukken, problemen en initiatieven vanuit eigenaarschap en ondernemerschap en met hernieuwde energie kunnen worden opgepakt. Zodat er voor bestaande en nieuwe organisatievraagstukken nieuwe oplossingen, ideeën, producten, organisatievormen en manieren van samenwerken kunnen ontstaan en opbloeien.

Praktische MasterClass In de MasterClass maakt u aan de hand van een bedrijfsbezoek aan FiNext en JongeHonden, organisaties 3.0 bij uitstek, kennis met deze andere visie op organisatie-inrichting. Vanuit deze inspirerende bedrijfsbezoeken gaat u de kritische succesfeactoren achter de visie ontdekken en toepassen op uw eigen organisatie. Zo krijgt uw organisatie ook de energie van een Organisatie 3.0, en kunt u de uitdagingen van de 21ste eeuw succesvol aangaan.
info&aanmelden? bel 0654201376

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor MasterClass Organisatie 3.0 om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden