Spiritueel Ondernemers Netwerk

Medicine Wheel Teachings "Blue Star"

Gegevens evenement

Medicine Wheel Teachings "Blue Star"

Tijd: Mei 14 2016 van 10.00 tot Mei 15 2016 bij 17.00
Locatie: Zennergi Centrum voor Bewustzijn en Zelfontwikkeling
Straat: Brugstraat 30
Plaats: Bilzen
Website of map: http://www.zennergi.be
Telefoon: 0032488473033
Soort evenement: medicine, wheel, teachings, blue star
Georganiseerd door: michael Geurts
Meest recente activiteit: 14 Mei 2016

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

The 4 Classical Medicine Wheel Teachings zijn speciaal ontworpen om de traditionele spiritualiteit van de Noord Amerikaanse Indianen te onderrichten. Stap in deze 2 daagse reis van spirituele groei en leer hoe de Indiaanse cultuur dit beleeft.

Het Medicijnwiel
Ceremonies zijn een integraal onderdeel van de belevingswereld van Indiaanse spiritualiteit. Ze onderwijzen je spirituele zintuigen hoe je in de spirit wereld kunt kijken en universele kennis kunt vergaren. Gelijktijdig ontdek je ook dat deze ceremonies je begeleiden om samen met “spirit” te bewegen.

Door het Medicijnenwiel en de 4 wind richtingen te gebruiken, kan je je eigen permante Medicijnwiel bouwen. Er is een bepaalde afstemming en volgorde nodig om dit als instrument te kunnen inzetten echter. Tijdens deze 2 daagse leer je je zuiver te verbinden met dit spirituele instrument.

De 4 Ceremonies
De klassieke Medicijnwiel lessen zijn verdeeld in 4 ceremonies.

1. Eerste Ceremonie: deze les gaat over het bouwen van je Medicijnwiel en het bepalen van de vier wind richtingen, alsook de kleuren geassocieerd met elke windrichting. Je leert ook hoe je je spirituele perceptie gebruikt om te “dromen”.
2. Tweede Ceremonie: deze les gaat over het aanroepen van de respectievelijke totems voor elke windrichting om je vervolgens te verbinden met de dieren op aarde. Je leert te “reizen” en te bewegen met je dierenspirit naar één van de windrichtingen.
3. Derde Ceremonie: deze les gaat over het vinden van je “persoonlijk medicijn”. Hiervoor reis je naar de windrichtingen. Je leert je gewaarzijn en bewustzijn te gebruiken en hoe deze ontdekkingsreis begeleid wordt door je persoonlijke totems.
4. Vierde Ceremonie: bij deze les ontmoet je je voorouders van generaties terug door te reizen naar de windrichtingen. Je verbindt je ook met de “Grootvaders en Grootmoeders van Universele Wijsheid”.

Wil je verder groeien door advanced teachings te ontvangen binnen de Noord-Amerikaans Indiaanse Spiritualiteit, dan is deze workshop een basisvereiste.

Blue Star
“Blue Star” is een healer, medium, verhalenvertelster en bijzondere leraar van Noord Amerikaans-Indiaanse spiritualiteit. Ze werd in 1991 geadopteerd in de Indiaanse Susquehannock stam door Chief “Piercing Eyes Penn”. Later was ze nog 18 jaar leerlinge van Chief Dancing Thunder. Ze behaalde haar Master in muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time” en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in nederland.

Blue Star geeft les over heel de wereld om de bijzondere teachings die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen op aarde. Doordat ze van Nederlandse afkomst is maakt dit de workshop extra toegankelijk voor iedereen die zijn kennis in het Sjamanisme wenst te verdiepen.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Medicine Wheel Teachings "Blue Star" om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden