Spiritueel Ondernemers Netwerk

Meditatieweekend Mons Klint, Denemarken

Gegevens evenement

Meditatieweekend Mons Klint, Denemarken

Tijd: April 2 2009 van 18.00 tot April 5 2009 bij 15.00
Locatie: Denemarken
Straat: Langebjergvej 1
Plaats: Borre, Denemarken
Telefoon: +31 515 432030
Soort evenement: meditatieweekend, in, mons, klint, denemarken
Georganiseerd door: F en F The Inner Way, School voor Innerlijke Ontwikkeling en Rust
Meest recente activiteit: 16 Feb 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

In stilte werken aan uw fysieke en geestelijke gezondheid
Mediteren helpt om uw nachtrust te verbeteren, uw bloeddruk te verlagen, uw angsten te verminderen en om creatiever en vrolijker te worden. Dus: altijd al een keer willen leren mediteren? Of zin in een ontspannen weekend in luisterrijke natuur? En heeft u daarnaast zin in een flinke dosis extra energie..? In al die gevallen bent u van harte welkom op onze 4-daagse meditatie workshop.

Welkom op onze 4-daagse workshop
Van 2 tot en met 5 april 2009 organiseert Sportclub F en F The Inner Way in samenwerking met Stichting Activity Foundation voor de tweede maal een 4-daagse meditatie workshop in het buitenland. Als locatie hebben we gekozen voor de adembenemende kliffen van Møns Klint.

Progressie voor beginners en gevorderden
Het weekend is een ideale gelegenheid voor beginners om kennis te maken met meditatie vanwege het meerdaagse karakter van de workshop. Het is hierdoor mogelijk om snel beter inzicht over meditatie te verwerven. Maar natuurlijk kunt u ook in stilte beter genieten van de adembenemende omgeving van Møns Klint. Daarnaast is het voor deelnemers met meer meditatie-ervaring een unieke gelegenheid voor verdere verdieping.Møns Klint heeft alles in zich
Zoals aangegeven zal het weekend plaatsvinden in Møns Klint, Denemarken. Er is gekozen voor huisvesting in Danhostel Møns Klint Vandrerhjem. Het Danhostel ligt in het Zuidoosten van het eiland Sjaelland in Denemarken en is een uitstekend onderkomen voor mensen die stilte willen beleven. Møns Klint is wereldberoemd om zijn fameuze krijtrotsen. De speciale flora en fauna zorgen voor uitstekende mogelijkheden om wandelingen in de natuur te maken.

Ontsnap aan de drukte, ontdek de stilte
Het meditatie weekend is vooral bedoeld voor iedereen die behoefte heeft om te ontsnappen uit de drukte van het dagelijkse leven en hierdoor (weer) rust en ruimte in zichzelf te kunnen vinden. We hebben gekozen voor het thema: Beleef de stilte in een luisterrijke natuur.

Door middel van mediteren en wandelen in de natuur, bieden we u de gelegenheid om de stilte in uzelf te ontdekken en te ervaren. De luisterrijke natuur van Møns Klint leent zich uitstekend voor mooie stiltewandelingen.

De stilte helpt u om naar binnen te keren en hierdoor beter te zien en te voelen wat werkelijk waardevol is in uw leven. Het geeft helderheid over wat er in u leeft en zuivere aandacht vraagt. Innerlijke stilte brengt u in dieper contact met uw hart en verbondenheid met uw leefomgeving. Het grootste gedeelte van het weekend zal grotendeels in stilte worden doorgebracht om een zo intensief mogelijke ervaring te bewerkstelligen.


Aanmelding
Om u voor de 4-daagse meditatieworkshop aan te melden, kunt u contact opnemen met Sportclub F en F The Inner Way, Lange Veemarktstraat 3, 8601 ET Sneek. Wij sturen u graag vrijblijvend een cursusbrochure met nadere informatie toe. Na aanmelding ontvangt u van ons verdere informatie over o.a. programma en vertrekdata, vervoersmogelijkheden en reiskosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Sportclub F en F The Inner Way via tel.nr. +31515-432030 of via info@sportclubfenf.nl

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Meditatieweekend Mons Klint, Denemarken om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden