Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Mind Walls

Tijd: Maart 17 2012 vanaf 14.00 to 15.30
Locatie: Europa Ayurveda Centrum
Straat: Witharenweg 9
Plaats: Witharen (Ommen)
Website of map: http://www.ayu.nl
Telefoon: 0523-744004
Soort evenement: film
Georganiseerd door: Cornelis Peters
Meest recente activiteit: 29 Feb 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Hoe breng je de mens als een eenheid van complexe, elkaar ondersteunende of elkaar negatief beïnvloedende krachten en energieën in beeld? Hoe laat je zien wat de oorzaken zijn van de psychische problemen waar 1 op de vier mensen wereldwijd mee worstelt?

Van gezond naar ziek zijn

De scheidslijn tussen gezond en ziek zijn is dun. Van de ene op de andere dag kun je veranderen van een gezond mens in een mens met een mentale aandoening door een ingrijpende gebeurtenis. Hoe breng je in beeld waardoor we ziek raken, behalve dan door het eten van verkeerd voedsel?

Beelden

Door beelden. Kleurrijke beelden die op je netvlies blijven staan, die je niet meer vergeet. Menselijke wezens met maskers op van de energieën en krachten die ze uitbeelden, net als wij maskers dragen om ons echte zelf achter te verbergen, omdat we niet meer durven of kunnen zijn die we écht zijn, maar waardoor we onszelf wel in de weg staan.

Ayurveda geeft antwoord

Wat doe je dan om van die ziektes te genezen? Met zijn veelzijdigheid en zijn gevarieerde invalshoeken op lichamelijk en psychisch niveau, biedt de ayurveda oplossingen die effectief zijn, mits we ons ervoor open willen stellen en erkennen dat genezing veel verder gaat dan alleen het innemen van medicijnen. De Ayurvedische geneesmethoden zijn vanuit westers oogpunt ongebruikelijk, maar gaan wel tot de kern van de oorzaak van de aandoening en pakken die aan met oeroude, beproefde methodes op meerdere niveau’s: met lichamelijke behandelingen, maar ook met kleur en medicinale kruiden, met klank, muziek en zang, met beelden, ceremonies en rituelen. Hierdoor wordt je geconfronteerd met de eigenlijke oorzaak van je ziekte, waardoor ook genezing mogelijk wordt.

Brein achter de film

De schrijvers / producenten dr. V.P. Mohana Kumari en Cornelis Peters hebben samen met de filmmaker Vighnesh Peters met deze film een begin gemaakt met het in beeld brengen van alle energieën waaruit wij als mens opgebouwd zijn, zichtbare maar nog veel meer onzichtbare, essentiële energieën. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan psychische problemen, de oorzaken én de oplossingen ervan, oplossingen die al gedurende duizenden jaren praktijkbeoefening effectief zijn.

Boeiend

De gehele film is boeiende combinatie van beeld en informatie, maar niet makkelijk om ineens allemaal te integreren, wat uitnodigt tot het vaker kijken ernaar, zodat je iedere keer meer begrijpt van wat er nu eigenlijk wordt overgebracht. Het zijn onderwerpen die je nieuwsgierig maken naar uitdieping ervan om er een nog beter beeld van te krijgen. Het is niet alleen fijn dat er nu een film is die e interactie tussen de kosmische krachten buiten ons en in ons in beeld brengt, in al zijn vormen en hoedanigheden alsmede alle ziektes die ermee samenhangen, het is ook uiterst noodzakelijk.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Mind Walls om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden