Spiritueel Ondernemers Netwerk

November Retraite: Het Wezenlijke Zelf

Gegevens evenement

November Retraite: Het Wezenlijke Zelf

Tijd: November 15 2013 tot November 17 2013
Locatie: Maria ter Zee, centrum voor geloof en cultuur
Straat: Nieuwe Zeeweg 75
Plaats: Noordwijk
Website of map: http://www.demystiekeweg.nl/b…
Telefoon: 0641160292
Soort evenement: retraitedagen
Georganiseerd door: Evelien van Leeuwen
Meest recente activiteit: 30 Sept 2013

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Het leven vormt een inwijdingsweg die voert naar de verborgen betekenis van ons bestaan. Wie ben ik Echt? Wat is mijn Wezen? Het antwoord op deze oeroude vragen is te vinden in het simpelweg gaan van onze levensweg, waarin het van belang is om ruimte in onszelf te maken voor stilte en bezinning. Tijdens een retraite trekken we ons bewust terug uit het ritme van het alledaagse en omringen we ons met stilte, richten we ons op het innerlijke in plaats van op het uiterlijke. Een retraite kan gezien worden als een geestelijke detox.

Tijdens een retraite trekken we ons bewust terug uit het ritme van het alledaagse en omringen we ons met stilte, richten we ons op het innerlijke in plaats van op het uiterlijke. Een retraite kan gezien worden als een geestelijke detox.

De Mystieke Weg organiseert deze retraite in samenwerking met Maria ter Zee, centrum voor geloof en cultuur alwaar de retraite ook plaats zal vinden.

Onderwerp van de November Retraite is het Wezenlijke Zelf. Wat is dat Wezenlijke Zelf? Hoe kunnen we dat ervaren? Het Wezenlijke in ons is iets anders dan dat wat we ‘ik’ noemen. Het gaat verder dan dat wat we als onszelf ervaren tijdens het dagelijkse leven. Meditatie biedt ons een weg naar de ervaring van dit Wezenlijke Zelf. Wil je meer weten over meditatie als weg naar het wezenlijke zijn, lees dan deze blog: http://www.demystiekeweg.nl/blog/?p=498.
Ons overgeven aan het ritme van een retraite biedt ons de kans ons in deze donkere dagen te openen voor de stilte. Zo maken we onze geest vrij voor de verdieping die we de komende winter wensen te vinden in onszelf. Gedurende de driedaagse mediteren we, wandelen we langs het strand of door het labyrint, luisteren we naar teachings en bezinnen we ons op inspirerende teksten van mystici uit verschillende stromingen rond het thema ”Het Wezenlijke Zelf”. Op de zaterdagavond zal er een bijzonder klankenconcert gegeven worden, waarbij onder andere kristallen klankschalen en een Aziatische gong ons voeren naar het diepste in onszelf.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor November Retraite: Het Wezenlijke Zelf om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden