Spiritueel Ondernemers Netwerk

ondernemers ont-moeten ondernemers

Gegevens evenement

ondernemers ont-moeten ondernemers

Tijd: September 17 2010 van 9.00 tot December 31 2010 bij 0.00
Locatie: Centrum Djoj
Straat: Antony Duyklaan 5-7
Plaats: Rotterdam
Website of map: http://www.djojinbusiness.nl
Telefoon: 0102850236
Soort evenement: netwerk
Georganiseerd door: Rob Wittkampf / Peter Elshof / Lia Hartman
Meest recente activiteit: 24 Nov 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Met ingang van 3 september 2010 kan je elke vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur terecht om als zelfstandig ondernemer je behoefte aan contact met anderen professionals te delen. Toegang is gratis en "aanmelden" is prettig.

Met zijn fysieke ontmoetingsplek in "Rotterdam Hilligersberg", vlakbij het openbaar vervoer en met prima mogelijkheden om te parkeren, is Centrum Djoj en Djoj in Business bij uitstek de ontmoetingsplek voor professionals op het raakvlak van persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn. Je kunt er ervaringen delen, ideeën toetsen, gelegenheidsformaties vormen en volop netwerken. Centrum Djoj en Djoj in Business vinden dat voor de bij haar aangesloten professionals erg belangrijk.

Met zijn digitale ontmoetingsplek op "Djoj in Business" bieden wij (be)zoekers en aanbieders naar training en coaching, therapie, alsmede naar activiteiten op het raakvlak van persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn een platform waarop zij hun informatie eenvoudig kunnen vinden, delen en aanbieden.

We bieden diverse mogelijkheden voor een "sessie-, spreek- en vergaderruimtes". Maak gebruik van ons serre, tuin en combineer jouw bijeenkomst met ontbijt, lunch, diner of borrel. Ook koppelen wij je graag aan een coach, trainer, facilitator, acteur of spreker om een deel van het programma in te vullen. Veel projectteams, cursisten, managementteams, werkgroepen, organisaties en besturen uit overheid en bedrijfsleven zijn je al voorgegaan.

Heb je zelf een idee voor een activiteit? Djoj in Business staat daarvoor open! Djoj in Business ondersteunt en neemt waar nodig risico's van activiteiten over van de professionals zodat zij hun handen vrij hebben om hun eigen core-business uit te rollen.

Speciaal voor coaches, therapeuten en andere behandelaars hebben we "sessiekamers" ingericht voor individuele 1:1 sessies. Ook netwerkorganisaties kunnen terecht bij Djoj in Business. Bel voor een afspraak naar 010-2850236.

Vergaderen bij Djoj in Business is qua prijs aantrekkelijk. Ga naar "reserveren" of vul ons "contactformulier" in, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor ondernemers ont-moeten ondernemers om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden