Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Open Veld

Tijd: Oktober 14 2012 vanaf 9.30 to 17.30
Locatie: Sondel
Straat: Sondelerleane 5
Plaats: 8565 HG Sondel
Website of map: http://www.openveld.org
Telefoon: 06-53841006
Soort evenement: festival
Georganiseerd door: Maaike de Vreeze, Margriet de Koning en Bastiaan Blaauw
Meest recente activiteit: 9 Okt 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Op zondag 14 oktober 2012 van 10.30 tot 17.30 uur is er Open Veld op het terrein van een biologische boerderij in Sondel. Open Veld is de naam van een bijzonder festival. Met de term “open veld” wordt een open bewustzijnsveld bedoeld, een dynamische plek van waaruit nieuwe initiatieven en ideeën kunnen ontstaan en nieuwe verbindingen kunnen worden gelegd, waar je elkaar kunt inspireren en kunt delen in elkaars kennis en wijsheid. Voor iedereen die op weg is naar een bewuste(re), duurzame manier van leven en dit netwerk wil uitbreiden.


Het Open Veld stelt zich tot doel het netwerk te versterken van mensen, die kiezen voor een meer bewuste en duurzame samenleving.


Het festival begint letterlijk met een open veld. Het terrein is toegankelijk vanaf 09.30 uur en wordt gezamenlijk ingericht en opgeruimd. Basisvoorzieningen, zoals sanitair en een waterpunt, zijn aanwezig.


Verder neem je mee wat je voor die dag nodig hebt. We nodigen je uit om op eigen wijze bij te dragen, zonder dat er sprake is van een geldstroom. Dit begint bij open aanwezig zijn en voor sommigen door het aanbieden van een activiteit of workshop, maar ook hele praktische input als helpen bij de op- en afbouw.


Het programma start om 10.30 uur met qi gong (dit zijn hele eenvoudige energie oefeningen, waardoor we harmonisch afstemmen op ons eigen lichaam, de plaats waar we zijn en elkaar) en meditatie. Dit laatste is zittend en kan op de door jou mee genomen stoel en/of matje op de grond. Tijdens de meditatie stemmen we af op het bewustzijnsveld en delen we in stilte.


Om 11.30 uur is er ruimte voor speed networking, om nieuwe, inspirerende contacten op te doen. Om 12.30 uur is er een gezamenlijke, gedeelde lunch, waarbij iedereen met elkaar deelt wat er aan eten en drinken is meegenomen.


Na de lunch is er een open programma. Als deelnemer aan het festival ben je uitgenodigd om op jouw manier aan het programma bij te dragen. Laat zien wie je bent en wat je doet. Zie de ander, spreek deze aan, deel jullie kwaliteiten.
Wie wil biedt een activiteit aan. Alles is mogelijk. Denk aan yoga, meditatie, advies, tekenen, muziek, dans, spel, coachen, toneel, ondernemers overleg, ouders praten met ouders over bewust opvoeden. Maar het kan ook een tafel met folders zijn van je eigen biologische bedrijf, je theetuin, je praktijk of je eigen gemaakte duurzame voorwerpen zijn. Je kan ook goederen meenemen om weg te geven of te ruilen. Er is slechts een voorwaarde alle activiteiten worden kosteloos aangeboden.


Hoe laat je weten wat je doet? Steek een bord de lucht in, een vlag aan een paal, of begin gewoon en zie wie aansluit. Of loop rond en geniet van alles dat er is. Laat je verrassen.
Via deze site wordt al gewerkt aan de opbouw van het veld.Laat ons weten hoe jij graag deze dag wilt invullen. Meld hier je activiteit aan.
Het programma sluit om 16.30 uur af met qi gong en meditatie.

Meenemen
Er zijn geen stoelen en tafels op het veld en aangezien het steeds kouder wordt is het belangrijk dat iedereen een (klap)stoel en campingtafel bij zich heeft. Verder een water(flesje), thermoskan thee/koffie, eten voor de gezamenlijke maaltijd, beker, bord, bestek, warme kleding/deken en een open geest. Denk ook aan een naamkaartje, visitekaartjes en folders.


Kosten
De bijdrage in de onkosten (sanitair, waterpunten, e.d.) bedraagt € 10,-.Mocht de bijdrage er voor zorgen dat je niet in gelegenheid bent om te komen, laat het ons weten. Het moet niet een belemmering voor je aanwezigheid vormen.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Open Veld om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden