Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Opleiding Mindful Coachen

Tijd: Oktober 8 2011 van 22.00 tot November 26 2011 bij 17.00
Locatie: Zwolle
Straat: Zwolle
Plaats: Zwolle
Website of map: http://www.adisat.nl
Telefoon: 0561-452277
Soort evenement: opleiding
Georganiseerd door: Rikkie Postema
Meest recente activiteit: 1 Dec 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Opleiding voor professionals die gericht zijn op counselling, coaching, therapie, training, onderwijs, maatschappelijk werk en contemplatieve hulpverlening. Maar ook voor managers en leidinggevenden.

Twee modules, waarvan het eerste jaar onafhankelijk van het tweede jaar gevolgd kan worden.

Aanleren van vaardigheden en krijgen van inzichten die gebaseerd zijn op Mindfulness, Boeddhistische psychologie en Oosterse wijsheden.

Het uitgangspunt is je eigen persoonlijke ontwikkeling om een verantwoorde vertaling voor een voor jouw passende werkmethode te kunnen maken.

In deze unieke praktijkgerichte opleiding word je opgeleid tot professioneel mindful coach. Er wordt gebruik gemaakt van het Mindfulness Oefenkwadrant. Een voor de opleiding ontwikkeld model dat vier stappen bevat. Het vormt gedurende de gehele opleiding de rode draad. Het maakt de fasen van ontwikkeling inzichtelijk en is leidend in het proces.

Het eerste jaar wordt de basis gelegd om mindful te kunnen coachen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierin centraal. Integratie van mindfulness en boeddhistische psychologie in je leven is van belang om de vertaling naar een voor jouw passende werkmethode te kunnen maken. Om een congruente manier van werken te ontwikkeling wordt aanbevolen het huiswerk in de vorm van meditatieve oefeningen en specifieke opdrachten volgens het programma uit te voeren. Tevens zijn een aantal verplichte boeken opgenomen in de opleiding. Klik hier voor meer informatie over het eerste jaar. .

In het tweede jaar staat de balans lichaam, geest en authentieke kracht centraal. Energetische aspecten verbinden we met mindfulness. Na het afsluiten van de opleiding ben je in staat om bij jezelf en anderen blokkades, belemmeringen en vertroebelingen in kaart te brengen en mensen mindful te coachen, counsellen en te begeleiden.
Tevens ga je praktijkgericht aan de slag met het zelf begeleiden van groepen. Klik hier voor meer informatie over het tweede jaar.

Leden van de Nederlandse Federeratie Gezondheidszorg ontvangen voor het eerste jaar 48 studie, bij- en nascholingspunten. Voor het tweede jaar bedraagt het aantal punten 52.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Opleiding Mindful Coachen om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden