Spiritueel Ondernemers Netwerk

Presentatie CommonEasy: solidair en betaalbaar vangnet arbeidsongeschiktheid

Gegevens evenement

Presentatie CommonEasy: solidair en betaalbaar vangnet arbeidsongeschiktheid

Tijd: Maart 30 2017 vanaf 16.00 to 18.00
Locatie: Ondernemershuis Zeist
Straat: 1e Dorpsstraat 13
Plaats: Zeist
Website of map: https://www.ondernemershuisze…
Telefoon: 06-29626132
Soort evenement: presentatie, arbeidsongeschiktheid, zzp-ers
Georganiseerd door: Frank Jenniskens
Meest recente activiteit: 20 Mrt 2017

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Op donderdag 30 maart 16.00-18.00 zal Jip de Ridder bij het Ondernemershuis, 1e Dorpsstraat 13 in Zeist een presentatie verzorgen over een eigentijdse manier voor ZZP-ers om hun arbeidsongeschiktheidsrisico met een vangnet van mede-zelfstandigen af te dekken. Hiervoor heeft hij het internetplatform CommonEasy ontwikkeld.

Jip de Ridder zal niet alleen de werking van CommonEasy toelichten maar ook vertellen over zijn persoonlijke drijfveren voor een faire en solidaire economie.

Bijwonen van de presentatie is gratis en je kunt je opgeven voor de presentatie bij Loes Berkhout via contact@ondernemershuiszeist.nl .

In de media en in de politiek is er steeds meer aandacht voor dat het overgrote deel van de ZZP-ers en freelancers dit soort risico’s niet afgedekt hebben.
Ooit waren verzekeraars goed in het organiseren van solidariteit binnen gemeenschappen. Dat was gebaseerd op de wil om elkaar te helpen als het tegenzit. Jij helpt mij en ik help jou. Echter zijn de verzekeraars van vandaag grote financiële instellingen geworden die voor zzp’ers ingewikkelde en dure arbeidsongeschikt-heidsverzekeringen aanbieden.

Bij CommonEasy (www.commoneasy.nl) weten ze dat het beter kan. Initiatiefnemer Jip de Ridder vindt dat iedereen recht heeft op zekerheid. Daarom gaat het platform van CommonEasy weer terug naar de kern van verzekeren, maar met het gemak van de online wereld. Bij CommonEasy betaal je geen premie, maar spaar je voor dit risico. Jij bepaalt zelf het spaarbedrag en blijft baas over je geld. Door het delen van netwerken krijg je ook veel sneller een reële dekking dan bij een Broodfonds, dat andere alternatief voor verzekeraars.
Nu al benieuwd hoe het werkt? Kijk dan alvast naar dit filmpje over de werking van CommonEasy http://www.youtube.com/watch?v=RQdoDW4CwYM&t=25s

en het filmpje waarin Teun Gautier van De Coöperatie vertelt waarom hij bij CommonEasy zit: http://www.youtube.com/watch?v=n-LVF0ZypwE

Welkom donderdag 30 maart 16.00 uur !
Aanmelden noodzakelijk: contact@ondernemershuiszeist.nl

Wees welkom ZZP-ers en freelancers uit jouw netwerk via dit bericht ook uit te nodigen.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Presentatie CommonEasy: solidair en betaalbaar vangnet arbeidsongeschiktheid om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden