Spiritueel Ondernemers Netwerk

Psychologische Sportschool | Deel 1: Wie ben ik?

Gegevens evenement

Psychologische Sportschool | Deel 1: Wie ben ik?

Tijd: November 10 2015 vanaf 20.30 to 21.30
Locatie: Amsterdam
Straat: Tweede Weteringdwarsstraat 12
Plaats: Amsterdam
Website of map: http://www.psychologischespor…
Telefoon: 020 785 55 92 / 06 83 90 35 83
Soort evenement: cursus
Georganiseerd door: Vopus NL
Meest recente activiteit: 2 Sept 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Je dagelijkse leven als psychologische sportschool

Stress, drukte, chaos – het is dagelijkse kost voor veel mensen, zeker als je in een grote stad woont. Sommigen vluchten liever weg naar oases van rust en geluk, of dromen erover. Maar als je terugkomt van een retraite, vakantieoord of dagje strand, begint hetzelfde liedje opnieuw: problemen, deadlines en afspraken…

In de cursus Psychologische Sportschool leer je hoe je een blijvend gevoel van rust, vrijheid en geluk ontwikkelt midden in je dagelijkse leven. Want deze dingen zijn niet buiten ons te vinden als plek, dieet of geloof, maar juist in onszelf.

Dagelijkse beslommeringen zorgen voor tegenkracht. En tegenkracht is nou net datgene wat je sterk maakt. Zonder tegenstanders kan een voetbalploeg toch nooit haar tactiek beproeven? Wat doe je in een fitnesscentrum zonder halters, roeimachines en andere apparaten? Tegenkracht biedt je de kans om te laten zien wie je bent. En te groeien in bewustzijn…

Veel mensen reizen of zonderen zich een tijdje af om zichzelf te vinden. Door een trektocht door de natuur of te mediteren in de Himalaya vind je misschien innerlijke kracht en rust. Maar die innerlijke kracht wordt getest zodra je terug bent in je dagelijkse leven. Daar vind je de delen van jezelf (ongeduld, frustratie, wanhoop bijvoorbeeld) die je uit evenwicht halen. Door deze delen te confronteren, kun je een blijvende verandering in jezelf teweegbrengen.

Deze cursus geeft je de tools om een bewuster, begripvoller en gelukkiger mens te zijn, midden in je dagelijkse leven: op werk, bij je familie en vrienden, op straat. Confronteer jezelf, ontdek je leven en verander in de mens die je wilt zijn!

Dit is deel 1 van de 4-delige cursus De Psychologische Sportschool. Thema van deze lezing is Wie ben ik?. Het volgende komt aan bod:

Zelfkennis is de poort tot alle kennis! Voordat we gaan trainen in de psychologische sportschool dienen we te weten wie we eigenlijk zijn en wat we allemaal kunnen. Er wordt tegenwoordig veel gesproken over leven in het moment. Maar waarom is het zo moeilijk om bewust te zijn? Omdat niet alles in ons bewust in het moment wíl leven.


Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Psychologische Sportschool | Deel 1: Wie ben ik? om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden