Spiritueel Ondernemers Netwerk

Psychologische Sportschool | Deel 3: Hoe leef ik altijd bewust en in het nu?

Gegevens evenement

Psychologische Sportschool | Deel 3: Hoe leef ik altijd bewust en in het nu?

Tijd: November 17 2015 vanaf 20.30 to 21.30
Locatie: Amsterdam
Straat: Tweede Weteringdwarsstraat 12
Plaats: Amsterdam
Website of map: http://www.psychologischespor…
Telefoon: 020 785 55 92 / 06 83 90 35 83
Soort evenement: cursus
Georganiseerd door: Vopus NL
Meest recente activiteit: 2 Sept 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Bewust leven is leven in het hier en nu, want daar gebeurt het tenslotte allemaal. Als we de obstakels hebben onderzocht, kunnen we beginnen aan deze simpele, maar niet gemakkelijke opgave. Er bestaan niveaus van bewustzijn. Als je die kent, kun je toetsen of je werkelijk bewust leeft. Daarnaast leggen we de SOL-oefening uit (Subject, Object & Locatie). Door bewust te zijn van jezelf, de mensen en dingen om ons heen en de omgeving waar je je bevindt, zal niks je meer ontgaan. Een nieuwe wereld gaat dan open!


Dit is deel 3 van de 4-delige cursus De Psychologische Sportschool:


Je dagelijkse leven als psychologische sportschool
Stress, drukte, chaos – het is dagelijkse kost voor veel mensen, zeker als je in een grote stad woont. Sommigen vluchten liever weg naar oases van rust en geluk, of dromen erover. Maar als je terugkomt van een retraite, vakantieoord of dagje strand, begint hetzelfde liedje opnieuw: problemen, deadlines en afspraken…

In de cursus Psychologische Sportschool leer je hoe je een blijvend gevoel van rust, vrijheid en geluk ontwikkelt midden in je dagelijkse leven. Want deze dingen zijn niet buiten ons te vinden als plek, dieet of geloof, maar juist in onszelf.
Dagelijkse beslommeringen zorgen voor tegenkracht. En tegenkracht is nou net datgene wat je sterk maakt. Zonder tegenstanders kan een voetbalploeg toch nooit haar tactiek beproeven? Wat doe je in een fitnesscentrum zonder halters, roeimachines en andere apparaten? Tegenkracht biedt je de kans om te laten zien wie je bent. En te groeien in bewustzijn…


Veel mensen reizen of zonderen zich een tijdje af om zichzelf te vinden. Door een trektocht door de natuur of te mediteren in de Himalaya vind je misschien innerlijke kracht en rust. Maar die innerlijke kracht wordt getest zodra je terug bent in je dagelijkse leven. Daar vind je de delen van jezelf (ongeduld, frustratie, wanhoop bijvoorbeeld) die je uit evenwicht halen. Door deze delen te confronteren, kun je een blijvende verandering in jezelf teweegbrengen.


Deze cursus geeft je de tools om een bewuster, begripvoller en gelukkiger mens te zijn, midden in je dagelijkse leven: op werk, bij je familie en vrienden, op straat. Confronteer jezelf, ontdek je leven en verander in de mens die je wilt zijn!

Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Psychologische Sportschool | Deel 3: Hoe leef ik altijd bewust en in het nu? om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden