Spiritueel Ondernemers Netwerk

Quantum Leap naar Eenheidsbewustzijn

Gegevens evenement

Quantum Leap naar Eenheidsbewustzijn

Tijd: Februari 7 2010 vanaf 13.00 to 17.00
Locatie: Culemborg
Straat: Hendrik Marsmanweg 16
Plaats: Culemborg
Website of map: http://www.educare.nl
Telefoon: 06-30731145
Soort evenement: presentatie, /, klankmeditatie
Georganiseerd door: Jarco Zavrel
Meest recente activiteit: 8 Jan 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Presentatie / Workshop: Quantum Leap naar Eenheidsbewustzijn
In deze introductie presentatie/workshop maakt je kennis met:
quantum- of Eenheidsbewustzijn, vanuit de nieuwste wetenschappelijk inzichten en eigen ervaring leert je meer over de werkelijke aard van je zijn. Je jarenlange identificatie met je vorm (Lichaam, denken, voelen, Materie ) maakt dat je de werkelijke vormloze ( Bewustzijn ) dimensie niet ziet, voelt en ervaart en toch echt is wie je bent. Zo stelt de Kwantummechanica dat materie voor 0,0001 % uit vaste stof bestaat en voor 99,9999 % uit ruimte. In deze ruimte vinden wij de oorsprong van ons bestaan. De energie die we hier vinden en zijn wordt levensenergie of universele energie of Bewustzijn genoemd. Deze energie maakt dat we leven en houdt ons in leven in de stof (gestold bewustzijn, bewustzijn met een lagere trilling). Deze energie gaat ook nooit verloren (wet van behoud van energie) en toch denken we dat we zullen sterven. Inderdaad een probleem op het niveau van denken! De tijdelijke vorm is inderdaad eindig, maar datgene waarin de vorm verschijnt is onsterfelijk. In de presentatie/ workshop ga ik daar dieper op in om zodoende stap voor stap de natuurlijke substantie van het leven te ontsluieren.

Heartmath: je leert 2 eenvoudige Heartmath technieken voor Hartcoherentie. Dit is een van de krachtigste stressreductie methoden en brengt u uiteindelijk in een staat van optimaal presteren (Peak Performance).

Neurofeedback: een introductie in deze EEG Biofeedback methode volgens de Zengar manier. Het is een ontspannen en efficiënte manier voor fitness van de hersenen. Ook deze training werkt uiteindelijk toe naar een staat van optimaler presteren. Dit gebeurt door het verminderen van de turbulenties in de verschillende hersenfrequenties (Delta, Theta, Alpha, SMR, Bèta en Gamma hersengolven)

Beide trainingmethoden zijn zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en worden toegepast in het Onderwijs, Sport en bedrijfsleven en bij particulieren.

Het 2e gedeelte bestaat uit een heerlijk en helend vibrerende klankmeditatie met Tibetaanse klankschalen. Deze klankhealing wordt verzorgd door Frank Mannens
(www.breatheinlife.nl)
7 febr. 2010, Tijd: 13.00 - 17.00u, Locatie: Educare & Energiewerk, Hendrik Marsmanweg 16, 4103 WS, Culemborg, Kosten: 45 euro. Opgeven via jzavrel@quantumbewustzijn.nl
www.quantumbewustzijn.nl

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Quantum Leap naar Eenheidsbewustzijn om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden