Spiritueel Ondernemers Netwerk

Rishis Full Moon Party met Tuaca Kelly

Gegevens evenement

Rishis Full Moon Party met Tuaca Kelly

Tijd: Maart 9 2012 van 19.00 tot Maart 10 2012 bij 0.00
Locatie: Vondelkerk, Amsterdam
Website of map: http://www.lovethemessenger.c…
Soort evenement: de, wijsheid, van, onderscheidingsvermogen, tuaca, kelly, (interactieve, presentatie, &, transmissie)
Georganiseerd door: Rishis Souls Full Moon Party met Tuaca Kelly
Meest recente activiteit: 10 Feb 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Rishis Full Moon Party met Tuaca Kelly om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Reactie van Tuaca Kelly op 10 Februari 2012 op 11.29

FULL MOON PARTY & MASTER HEALER TUACA KELLY MET EEN INTERACTIEVE PRESENTATIE 'DE WIJSHEID VAN COMPASSIE EN ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN', EEN MULTIDIMENSIONAAL PERSPECTIEF

Op vrijdag 9 maart volle maans feest in de sprookjesachtige Vondelkerk met Master Healer & Teacher, Tuaca Kelly (Ontwikkelde 'The Alignment', een helingmethode en is Founder van de Alepha Temple. Deze avond beginnen we met een bijzonder inspirerende interactieve presentatie met een 'transmissie' 'De Wijsheid en Compassie van Onderscheidingsvermogen, een multi dimensionaal perspectief met 'transmissies' (soort helende meditaties) van Tuaca Kelly. Na Tuaca Kelly om 20.30 Party met o.a DJ Esta Polyesta en DJ Tommy.

De werkelijkheid omarmen is een moedige maar transformerende keuze. Het vraagt op emotioneel en mentaal niveau volwassenheid; bewustzijn en geduld en een flinke portie veerkracht. Hoewel deze criteria aanzienlijk zijn, doet het kiezen voor bewustzijn een beroep op je gezonde denkvermogen. Het beloont de onderzoeksdrift van een betrokken mens met nieuwe kwaliteiten: het benutten van je intuïtieve onderscheidingsvermogen, het ervaren van authentieke compassie, intentioneel leven en handelen vanuit wijsheid.  Als dit in de praktijk tot werkelijk geleefde kwaliteiten worden, dan transformeert oordelen  veroordelingen tot begrip, zelf-ondermijning tot zelf-support en verwarring tot transparantie. Met zo’n scala aan liefdevol potentieel in de wereld, vraag je je af hoe er überhaupt zoveel disharmonie heeft kunnen ontstaan!
 
Echter, in alle dimensies bestaan energieen, entiteiten en omstandigheden met verschillende intenties. Deze zijn niet allemaal in ons voordeel of vreedzaam. Met het negeren of uitnodigen van deze negatieve en schadelijke energieën maak je jezelf of anderen kwetsbaar. Zo kun je bijvoorbeeld gevangen raken in an gst, meegesleur d  worden in de nervositeit van overlevingsgedrag, blijf je onthutst achter tussen gemengde boodschappen, of je voelt je anderszins ‘klein’. Bij het ontkennen van het 'negatieve' vervreemd je ook van de werkelijkheid en (multidimensionele) verantwoordelijkheid. Je verspert daarmee de weg naar vrijheid. Al is het misschien onbedoeld - in feite positioneer je jezelf dan in slachtofferschap.  Gelukkig is er de mogelijkheid tot groei en kun je ervoor kiezen om vitaliteit en aanwezigheid blijvend prioriteit te geven.
 
Deze interactieve presentatie èn transmissie zal bevrijdend, beschermend en bekrachtigend werken, en zal je toerusten met bruikbare inzichten met betrekking tot bewustzijn, de keuzes die we maken en hoe we die maken.
Iedereen die van groei en een spetterend feest houdt, is van harte welkom en vooral coaches, trainers, therapeuten, healers,  'light warriors', psychologen, artsen en hulpverleners en mensen die kiezen voor leven in bewustzijn, zullen zich door de presentatie aangesproken en gevoed voelen.  
Over Tuaca Kelly Tuaca Kelly is een geboren inspirator! In hechte verbinding met haar goddelijke leiding, ontplooide ze zich tot een grensverleggende professional. Al in haar vroege kindertijd begon zij met de ontwikkeling van haar natuurlijke vermogens: intuïtieve waarneming, helende aanraking en het delen van haar quantum-fysische inzichten met de wereld. Het is haar ultieme roeping om anderen te helpen bij het realiseren van hun potentieel - met inherent de vreugde van het nemen van verantwoordelijkheid. Hiermee heeft Tuaca al velen gediend. Haar praktische, op het individu afgestemde, integrale manier van werken weerspiegelt en doordringt de complexe multidimensionale aspecten van het leven. Als master healer & teacher, is Tuaca verbonden met de heilige velden van de schepping die de natuurlijke, muzikale en wiskundige patronen voortbrengen die de oorsprong vormen van het leven zelf. Tuaca zet haar capac

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden