Spiritueel Ondernemers Netwerk

Siberishe Sjamaan AHAMKARA 4 wolven ritueel

Gegevens evenement

Siberishe Sjamaan AHAMKARA 4 wolven ritueel

Tijd: April 5 2016 vanaf 19.00 to 22.00
Locatie: Bilzen
Straat: Brugstraat 30
Plaats: Bilzen
Website of map: http://www.zennergi.be
Telefoon: 0032488473033
Soort evenement: siberishe, sjamaan, ahamkara, 4, wolven, ritueel
Georganiseerd door: michael Geurts
Meest recente activiteit: 2 Apr 2016

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

De traditie van het Siberisch Sjamanisme kent vele rituelen voor persoonlijke ontwikkeling. Het "Ritueel van de 4 wolven" is gericht op het genereren van een krachtige creatieve energie en een sterk energetisch beschermend veld.

Ritueel van de 4 wolven:

Het doel van dit ritueel is om een sterk energetische bescherming op te bouwen maar ook om creatieve energie te genereren. Hierbij verbinden we ons met de spirit van 4 wolven:

-Witte Wolf: De witte wolf brengt je naar "Ulgen", de Siberische god van de toekomst. Ulgen onderwijst je hoe je nieuwe dingen creëert, hoe je in vertrouwen loslaat en hoe je één wordt met datgene wat je voor de toekomst verlangt. Verder brengt hij ook meer bewustzijn naar hoe je je voorbereidt op die gewenste toekomst.

-Grijze Wolf: De grijze wolf leidt je naar "Umai", de beschermer van de aarde. Ze beschermt alles dat verbonden is met de aarde. Bijvoorbeeld: familie, dieren, huis, werk en jezelf.

-Rood- Bruine Wolf: De rood bruine wolf brengt je naar de god "Erlik", de hoeder van het verleden en transformatie. In de "wereld van het verleden" kan je gedachten, gevoelens en ziektes die je niet meer bij je wilt dragen loslaten. Erlik helpt je ook om te ontwaken en terug in contact te komen met oude kennis en verloren energieën.

-Zwarte Wolf: De zwarte wolf brengt je naar god "Tengri". Tengri opent de weg naar spirituele krachten en vermogens.

Kracht van de rituelen:

Verschillende aspecten bepalen de kracht van rituelen. Eerst en vooral de aanwezigheid van een Sjamaan die getraind is in de wereld van de "spirits" te leven. Dit is een andere werkelijkheid dan die we met het blote oog waarnemen. Hoe sterker de verbinding van de Sjamaan met deze wereld, hoe sterker hij een groep kan helpen deze verbinding te maken. Een spirit is een energie die bepaalde kwaliteiten heeft waarmee we ons verbinden in dit ritueel. Een ander belangrijk aspect is het gebruik van rituelen die al 1000den jaren gebruikt worden.

AHAMKARA: De Sjamaan van de Altai

De thuishaven van Ahamkara is de Altai in Siberië waar hij de Sjamaan Arzjana werd ingewijd in de traditie. Op deze plek heeft hij een Sjamanistisch Centrum "Zhivo" genaamd. Gedurende enkele maanden is hij zelf aanwezig, maar grotendeels reist hij de wereld rond om de bijzondere teachings en methodes van zijn volk te verspreiden.

Zie ook www.zennergi.be

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Siberishe Sjamaan AHAMKARA 4 wolven ritueel om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden