Spiritueel Ondernemers Netwerk

SMT: De HiT Experience Bepaal zelf hoe je zeilen staan (want de wind verander je niet) - Robert Benninga

Gegevens evenement

SMT: De HiT Experience Bepaal zelf hoe je zeilen staan (want de wind verander je niet)  - Robert Benninga

Tijd: April 20 2009 vanaf 16.00 to 21.00
Locatie: Landgoed De Horst
Plaats: Driebergen
Website of map: http://www.smtnederland.nl
Soort evenement: workshop
Georganiseerd door: Spirituele Management Tafel
Meest recente activiteit: 2 Apr 2009

Omschrijving evenement

In sterk veranderende tijden is het niet alleen effectief om te beseffen wat voor u, in uw bedrijf in uw situatie, van belang is. Het is ook op z’n minst prettig te noemen, hoe u met de minste moeite maximaal kunt presteren. De wind kan je toch niet veranderen. Dus bepaal zelf hoe uw zeilen staan. Deze workshop, opgebouwd rondom de HiT Experience, het nieuwste boek van een van de mede oprichters van de SMT, Robert Benninga, is hier op gericht. Robert Benninga balanceert in deze workshop vol verrassende inzichten uit zijn jarenlange internationale ervaring, tussen resultaatgerichtheid en het effect van spiritualiteit. Hij heeft er al menig boek over geschreven en zijn website c.q. bedrijf heet niet voor niets: Mindpower. Hoe krachtig kan je geest zijn? We gaan het meemaken. Deze HiT Experience workshop heeft wel een heel speciaal en actueel tintje. Want wij als SMT krijgen de primeur om zijn nieuwste boek met de gelijknamige titel te gaan beleven. Deelnemers krijgen dit originele, praktische, vrolijke en verdiepende boek kado! Het rolt begin april van de pers!
Meer met minder
De grote vraag is vaak: Hoe kun je met minder moeite meer bereiken? Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn leven en werken vanuit 'emotioneel willen' en niet meer vanuit 'rationeel moeten'. Een ander aandachtspunt is creativiteit. Hoe zorg je voor een creatieve omgeving en breng je samenwerking en creativiteit tot een hoger niveau? Benninga leert hoe je optimisme, duidelijkheid, verbondenheid, moed, overtuiging en passie concreet naar resultaten kunt vertalen. Zijn methode: Mindpower.

Mindpower?
Mindpower is heerlijk menselijk bijtanken om de kwaliteit van leven en werken nog verder te verbeteren. Volgens Benninga kun je de wind niet veranderen, maar bepaal je wel zelf hoe de zeilen staan. Met zijn inzichten komt u erachter hoe u zoveel mogelijk wind kunt vangen.

Robert Benninga, één van de 8 wereldwijde topsprekers in het CEO International Profiles in Leadership- schap, weet altijd weer te verassen.

Als lid van het Spiritueel Ondernemers Netwerk krijg je 15% korting op de deelnameprijs.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor SMT: De HiT Experience Bepaal zelf hoe je zeilen staan (want de wind verander je niet) - Robert Benninga om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden