Spiritueel Ondernemers Netwerk

SMT met drs. Adriaan Hoogendijk: Hoe ontwikkel je de verbindende leider in jezelf?

Gegevens evenement

SMT met drs. Adriaan Hoogendijk: Hoe ontwikkel je de verbindende leider in jezelf?

Tijd: September 21 2009 vanaf 16.00 to 21.00
Locatie: Landgoed De Horst
Plaats: Driebergen
Website of map: http://www.smtnederland.nl
Soort evenement: workshop
Georganiseerd door: Ineke Rabbering
Meest recente activiteit: 15 Sept 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Als eerste van een serie interactieve lezingen rondom Verbindend Leiderschap kondigen wij met enige trots de workshop aan met de bevlogen en creatieve drs. Adraan Hoogendijk (1950). Zijn pas uitgegeven Bezielingsspel staat centraal. Een verbindende leider is als een magiër: hij kan als het ware dwars door de muren heen voelen hoe het met de medewerkers in zijn organisatie staat. Weet wat hij zelf nodig heeft om te staan voor conflicterende belangen en de juiste prioriteiten te stellen. Zelfs in tijden van crises ziet hij mogelijkheden om weer succesvol te worden. Het Bezielingspel maakt dit allemaal inzichtelijk.Tijdens deze workshop laat Hoogendijk ook op een unieke, originele manier, de facetten en effecten van de mannelijke kant in ons zelf zien. De die ook een de vrouwelijke kant heeft: de keizerin. Het deel in jezelf dat meer gericht is op de verbinding en het proces. Zonder de keizer blijft de keizerin een spirituele zwerfkei. Zonder de keizerin kent de keizer geen bezieling en weet hij niet of hij wel de juiste dingen doet. Hoe zit het dus met deze wonderlijke figuren in onszelf?

Het is een speelse en creatieve workshop met zelfwerkzaamheid en verassende wendingen!Resultaat: Je leert meer verbinding te maken met je (nog) verscholen kwaliteiten. Je wordt je meer bewust van hoe je de ondernemende kant van jezelf sterker kunt maken en hoe je blokkades op te heffen; je weet wat je kan en wie je nodig hebt. Je wordt een wandelende product- marktcombinatie.

Drs. Adriaan Hoogendijk (Linschoten, 1950) is oprichter/mededirecteur van Adviesbureau Hoogendijk te Houten. Sinds 1987 werkt hij als executieve coach, loopbaancoach en trainer in (loopbaan-)zelfsturing. Hij is auteur van verschillende boeken en artikelen, onder meer over bezieling en vitaliteit in organisaties. (www.adviesbureauhoogendijk.nl)

Leden van het Spiritueel Ondernemers Netwerk krijgen 15% korting op deelname

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor SMT met drs. Adriaan Hoogendijk: Hoe ontwikkel je de verbindende leider in jezelf? om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (2)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden