Spiritueel Ondernemers Netwerk

SMT met Ria Borst: Astrologie toont leidende principes in organisaties aan

Gegevens evenement

SMT met Ria Borst: Astrologie toont leidende principes in organisaties aan

Tijd: Oktober 19 2009 vanaf 16.00 to 21.00
Locatie: Landgoed De Horst
Plaats: Driebergen
Website of map: http://www.smtnederland.nl
Soort evenement: workshop
Georganiseerd door: Ineke Rabbering
Meest recente activiteit: 15 Sept 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Wat wij als organisator van de SMT workshops en congressen aan het begin van een seizoen altijd afvragen is: klopt het jaarthema – Verbindend Leiderschap- met waar SMT bezoekers behoefte aan hebben? Bedrijfsastrologie komt tegenwoordig regelmatig in beeld. Wat kan dit meetinstrument betekenen voor bedrijven, afdelingen en loopbaantrajecten? Zijn de huidige economische veranderingen kosmologisch te verklaren? Wat zeggen de sterren over nieuw leiderschap? Als je het hierover hebt is het wel opvallend dat de planeet Uranus, symbool voor revolutie, vernieuwing en het doorbreken van grenzen, juist nu lijnrecht staat tegenover de behoudende en structurerende Saturnus. Kan dit duel uitgroeien tot een duet? Zodanig dat het beste van elk leidend wordt? Wat kunnen nieuwe leiders leren van eeuwenoude astrologische wijsheden?

Een horoscoop kan achtergronden van gebeurtenissen zichtbaar en verklaarbaar maken. We namen daartoe contact op met bedrijfsastrologe Ria Borst. We stelden haar voor om haar visie bij de SMT neer wilde leggen. Ze was meteen enthousiast en wilde graag haar kostbare tijd beschikbaar stellen om vraagstukken te behandelen op het gebied van management, personeel en organisatie, en marketing die bij de SMT spelen.

Bedrijfshoroscoop (gratis)
Ze bood ook aan een astrologisch antwoord te geven op een zakelijke- of loopbaanvraag die deelnemers hebben. Praktisch betekent dat deelnemers worden verzocht hun vraag, samen met de geboortegegevens van zichzelf of bedrijf naar ria.borst@medeia.nl te mailen. Onder de inzendingen wordt een selectie gemaakt uit de meest interessante vragen. In overleg kan die dan behandelt worden in het tweede deel van het programma.

Ria Borst richt zich met name op het bedrijfsleven en haar medewerkers en heeft astrologie als managementinstrument uitgewerkt en uiteengezet in haar boek De spijker op de kop, astrologie als managementinstrument.

Leden van het Spiritueel Ondernemers Netwerk krijgen 15% korting op deelname

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor SMT met Ria Borst: Astrologie toont leidende principes in organisaties aan om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (2)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden