Spiritueel Ondernemers Netwerk

SMT met Theo Buijsrogge: Succeskompas, richting geven aan je leven en werk

Gegevens evenement

SMT met Theo Buijsrogge: Succeskompas, richting geven aan je leven en werk

Tijd: Maart 22 2010 vanaf 16.00 to 21.00
Locatie: Landgoed De Horst
Plaats: Driebergen
Website of map: http://www.smtnederland.nl
Soort evenement: workshop
Georganiseerd door: Ineke Rabbering
Meest recente activiteit: 12 Mrt 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Theo Buijsrogge is zelfstandig interim-manager en coach. Na zijn technische en management opleidingen maakte hij snel carrière bij uiteenlopende bouw gerelateerde bedrijven.
Een bijzondere situatie zette Theo's zakelijke en privé-leven op zijn kop en was de aanleiding zich te verdiepen in de achtergrond van menselijk gedrag en hoe deze ervaring kon ontstaan. Die zoektocht bracht hem via de wetenschap en spiritualiteit bij de essentie van ons bestaan. De resultaten van zijn zoektocht deelde hij met anderen door de oprichting van het Spiritueel Ondernemers Netwerk. De wens om het gedachtegoed praktisch overdraagbaar te maken inspireerde hem om alles op te schrijven. Zo ontstond een boek dat een integraal inzicht geeft, van de essentie van ons bestaan tot de praktische toepassing hiervan voor mensen en organisaties.

Succeskompas;Succeskompas, richting geven aan je leven en werk toont je de essentie van je bestaan, hoe dit werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden en loslaten van het verleden. Om vrij de toekomst te creëren met wat je zegt, denkt en doet. Vanuit een ruimer perspectief kijk je vervolgens naar de evolutie van je essentie. Die evolutie blijkt meerdere levens te omvatten, waarin je focus verschuift van fysiek naar bewustzijn. Elk leven heeft een specifek doel. Met deze inzichten ontwikkel je je eigen succeskompas, en geef je vanuit je essentie succesvol richting aan je leven. Je succeskompas volgen geeft inspiratie, passie en energie. In organisaties leidt dit tot succesvolle producten of diensten en gemotiveerde medewerkers.

‘De samenhang van de vijf levenselementen is voor iedereen uniek als een eigen roeping. De eigen manier om ons levensprogram te beleven noemt Theo Buijsrogge het Succeskompas. Ik wens u toe met behulp van dit boek ook zelf uw Succeskompas te mogen ontdekken,’ zegt Paul de Blot SJ, hoogleraar Business Spiritualiteit in zijn voorwoord

‘Ik heb Succeskompas met heel veel enthousiasme gelezen en ben diep onder de indruk van de integrale benadering. Het is een waardevolle bijdrage aan het leven en werken vanuit onze essentie,’ zegt Rogier Huffnagel, voorzitter Raad van Bestuur van Ede & Partners.

Op 22 maart 2010 leidt Theo je door de inzichten van het boek en de praktische toepassing ervan en laat je je eigen Succeskompas vaststellen.

Kijk voor meer informatie over het Succeskompas op www.succeskompas.nl.

Leden van het Spiritueel Ondernemers Netwerk krijgen 15% korting op deelname!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor SMT met Theo Buijsrogge: Succeskompas, richting geven aan je leven en werk om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Reactie van Theo Buijsrogge op 12 Maart 2010 op 10.25
Vanaf 14:00 uur is er een ontmoeting van leden van dit netwerk.
Geef me even een berichtje dat je hierbij bent.

Bijwonen (2)

Niet bijwonen (3)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden