Spiritueel Ondernemers Netwerk

SMT Robbert Coppenhagen: De Koplopers strategie, let op de leiders op de werkvloer

Gegevens evenement

SMT Robbert Coppenhagen: De Koplopers strategie, let op de leiders op de werkvloer

Tijd: Februari 15 2010 vanaf 16.00 to 21.00
Locatie: Landgoed De Horst
Plaats: Driebergen
Website of map: http://www.smtnederland.nl
Soort evenement: workshop
Georganiseerd door: Ineke Rabbering
Meest recente activiteit: 9 Feb 2010

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Hoe is het toch mogelijk dat we als klein land (Laagland) verstrikt kunnen raken in hebzucht en regelzucht. En dat terwijl we een ondernemersvolkje zijn pur sang? Ondernemende leidinggevenden die diep van binnen kunnen voelen wat wel of niet succesvol is voor de afdeling en of het bedrijf waar je voor werkt.

Robert Coppenhagen heeft er zich in verdiept en heeft het een en ander uitgewerkt tot De Koplopersstrategie. Een spannend model voor mensen zoals jij en ik, die steeds meer vervreemden van hun organisaties en hun samenleving...totdat ze de handen ineen slaan en de Koplopers van de samenleving mobiliseren.

Robert Coppenhagen is organisatieadviseur, regisseur en auteur. Als partner/bestuurder is hij sinds 1998 verbonden aan Kern Konsult. Hij is opgeleid tot acteur en regisseur in Londen en is vele jaren directeur geweest van een internationaal handelsbedrijf.

De Koplopersstategie laat zien en ervaren hoe het onontgonnen goud op natuurlijke wijze kan worden gewonnen, zowel in organisaties als de hele samenleving. Het laat zien hoe organisaties en een samenleving gekaapt kunnen worden door hebzucht en regelzucht en zo als EGOsystemen gaan functioneren. Het laat echter ook zien hoe eenvoudig een natuurlijk en duurzaam evenwicht is te herstellen door organisaties als ECOsystemen te besturen met behulp van de Koplopersstrategie. De Koplopersstrategie gaat voorbij aan competitie en egodrang en maakt optimaal gebruik van de talenten en ervaringen van hen die voorbij hun eigen grenzen denken en handelen. Een vermogen dat ieder mens eigen is. Daarom is dit voor iedereen herkenbaar en gaat het iedereen aan.

Robert Coppenhagen is organisatieadviseur, regisseur en auteur. Als partner/bestuurder is hij sinds 1998 verbonden aan Kern Konsult. Hij is opgeleid tot acteur en regisseur in Londen en is vele jaren directeur geweest van een internationaal handelsbedrijf. Sinds 1994 houdt hij zich bezig met het begeleiden van reorganisaties en veranderingsprocessen en het ontwerpen en voorzitten van complexe samenwerkingsconferenties in vrijwel alle sectoren van het bedrijfsleven en de publieke sector. Daarnaast begeleidt hij bestuurders en directies en geeft hij colleges en lezingen. Hij is auteur van de boeken ‘Creatieregie, Visie en Verbinding bij verandering’ (2002), ‘Altijd al iets van plan? Doe het dan!’ (2004) en ‘Minimal Project Management’ (2007).

Leden van het Spiritueel Ondernemers Netwerk ontvangen 15% korting op de entree!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor SMT Robbert Coppenhagen: De Koplopers strategie, let op de leiders op de werkvloer om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (2)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden