Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Stadsretreat 6, 7 en 8 juli 2015

Tijd: Juli 6 2015 van 13.00 tot Juli 8 2015 bij 17.00
Locatie: Amsterdam
Website of map: http://www.egodieet.nl
Soort evenement: retreat
Georganiseerd door: Eric M. Ooijevaar
Meest recente activiteit: 5 Jun 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Misschien gaat het best wel goed met je, maar loop je zo nu en dan tegen iets op, waar je je vinger niet op kunt leggen. Telkens opnieuw komt het weer terug, de ene keer heel subtiel, de andere keer heb je er echt last van. Of je omgeving heeft er last van, dat kan ook. Je komt er niet echt aan toe, om er eens echt ruimte voor te maken, om te onderzoeken wat er nu speelt en wat je ermee kan. Als je dit herkent, dan is deze retreat op je lijf geschreven!

Je trekt je drie dagen terug uit je dagelijkse leven om ruimte te maken voor jezelf. Je neemt jezelf onder de loep met als hoofdthema 'wat sleep ik onbewust allemaal mee in mij leven?'

We nemen allemaal onbewust angst, pijn en/of boosheid met ons mee, wat ons wezenlijke levensplezier in de weg kan zitten.  Je krijgt helderheid hoe dat doorwerkt in jouw leven en hoe je daar anders naar kunt kijken en mee om kunt gaan. Je gaat tegenkomen, welke patronen je hebt opgebouwd in je leven en hoe die tegen je kunnen werken.

Je gaat inzien, wat je weerhoudt om op een andere manier in je leven te staan. En je gaat manieren vinden om daadwerkelijk de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van jouw leven in eigen hand te nemen om nu wezenlijk de stappen te gaan zetten, die je al langer (soms onbewust) uitstelt.

De retreat is gebaseerd op Nonviolent Communication van Marshall Rosenberg en is tevens een verdieping van de Nonviolent Communication. De retreat is ook toegankelijk voor deelnemers die niets weten van Nonviolent Communication.

Bij deze verhelderende en intense retreat slaap je gewoon thuis (of in een hotel als je niet uit Amsterdam of omgeving komt).

Na drie dagen keer je terug naar je dagelijkse leven met nieuwe inzichten, nieuwe handvatten, nieuwe mogelijkheden en nieuwe strategieën die wél werken!

Programma

Maandag 6 juli 13.00 - 17.00         Nonviolent Communication en wezensbehoeften

Dinsdag 7 juli 13.00 - 17.00           Macht, onmacht en persoonlijk lijden

Woensdag 8 juli 13.00 - 17.00       Keuzes, mogelijkheden en verzoeken

Trainer

Eric M. Ooijevaar

Plaats

Amsterdam

Kosten

* E 150,00 euro (inclusief E 50,00 vroege-vogel-boeking) mits geboekt vóór 10 juni 2015 (als dit voor je een drempel is, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden)

* E 200,00 ná 10 juni 2015 (als dit voor je een drempel is, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden)

* NB. 10% van onze inkomsten wordt gereserveerd voor minder bedeelden, zodat ook zij een training of  workshop kunnen volgen

Opgeven: via www.egodieet.nl

 

Prikbord

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden