Spiritueel Ondernemers Netwerk

Trouw zijn aan jezelf in je relatie

Gegevens evenement

Trouw zijn aan jezelf in je relatie

Tijd: September 27 2009 hele dag
Locatie: Villa Sophia Amsterdam Zuid Oost
Plaats: Amsterdam Zuid Oost
Website of map: http://www.CarolineFranssen.nl
Telefoon: 0345533967
Soort evenement: themadag, rond, relaties
Georganiseerd door: Caroline Franssen
Meest recente activiteit: 14 Sept 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement


Doe jij in je relatie wel eens dingen die je eigenlijk niet wilt doen? Of juist niet de dingen die je wel wilt doen? Tijdens de themadag Trouw zijn aan jezelf in je relatie ontdek je hoe je meer jezelf kunt zijn. Je kijkt op een zinvolle manier in de spiegel die jouw partner je voorhoudt.


Deze themadag komt iedereen aan de beurt met een persoonlijk thema dat speelt in een huidige relatie (of rond een vorige relatie). Je krijgt zicht op onderliggende patronen en daardoor grip op de situatie. Het gedrag van de ander leidt je voortaan minder af: je kunt trouw zijn aan jezelf in je relatie.

Als je de aandacht op jezelf richt, ontdek je verrassende aspecten van je eigen persoonlijkheid. Je krijgt minder de neiging om de ander te willen veranderen. Bovendien maak je in de toekomst meer bewuste keuzes over je eigen reactie op anderen.

De werkvorm is afgeleid van familieopstellingen en leidt tot innerlijke verschuivingen en meer grip op jezelf. Het is een intensieve manier van werken, waarbij je veel van elkaar leert in sfeer die intiem en open is. De workshop is geschikt voor mensen met en mensen zonder partner. Iedereen kan deze dag een eigen thema inbrengen.

Data: 27 september Amsterdam/ 8 november Culemborg

Zondag 27 september:
Trainer: Caroline Franssen, assistentie: Carin Biegnole
Plaats: Villa Sophia, Amsterdam
Maximum aantal deelnemers: acht
Prijs inclusief lunch, koffie en thee: € 75
Inschrijven in De Relatiewinkel

Route naar de Villa:


Vanuit de richting Den Haag (A4) Op de A4 (Den Haag - Amsterdam) neemt u de afslag A9 richting Utrecht/Amersfoort.
Bij knooppunt Holendrecht blijft u op de A9 richting Almere/Amersfoort, op de A9 neemt u de afslag S113 in de richting Gaasperplas/Weesp, aan het einde van de afslag gaat u linksaf, deze weg blijft u volgen.
Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, u rijdt dan het terrein van het hotel Tulip Inn "Riverside Amsterdam" (vroeger AC) op, daar kunt u parkeren (bij het hotel); bij het water (rechts van het hotel) staat de kantoorvilla.

Vanuit de richting Hilversum/Amersfoort (A1)
Op de A1 ( Amersfoort - Amsterdam) neemt u de afslag A9 in de richting van Amsterdam Zuidoost/H2aarlem/Schiphol. Op de A9 neemt u de afslag S113 in de richting van Gaasperplas/Weesp, aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Weesp, bij de verkeerslichten gaat u linksaf, deze weg blijft u volgen, bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor, u rijdt dan het terrein van het hotel Tulip Inn "Riverside Amsterdam" (vroeger AC) op, daar kunt u parkeren; bij het water (rechts van het hotel) staat de kantoorvilla.

Vanuit de richting Utrecht/Den Bosch (A2)
Op de A2 (Utrecht - Amsterdam) neemt u de afslag A9 in de richting Amsterdam Zuidoost/Almere/Amersfoort. Op de A9 neemt u de afslag S113 in de richting Gaasperplas/Weesp, onder aan afslag linksaf, aan het einde van de weg bij het stoplicht gaat u rechtdoor, u rijdt dan het terrein van het hotel Tulip Inn "Riverside Amsterdam" (vroeger AC) op, daar kunt u parkeren, bij het water (rechts van het hotel) staat de kantoorvilla.

Openbaar vervoer:
Met metrolijn 53 naar (eind)station Gaasperplas. Vanuit station Duivendrecht: Buslijn 41 (naar Gaasperplas). Vanaf het metro/busstation is het plm 10 minuten lopen naar Tulip Inn Hotel. (U kunt ons ook bellen: 020 452 7030)

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Trouw zijn aan jezelf in je relatie om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2019   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden