Spiritueel Ondernemers Netwerk

Uniek evenement over Mens , Natuur en Gezondheid

Gegevens evenement

Uniek evenement over Mens , Natuur en Gezondheid

Tijd: September 6 2012 tot September 8 2012
Locatie: Kasteel de Berckt
Straat: De Berckt 1
Plaats: Baarlo, Limburg
Website of map: http://www.IPPS2012.com
Telefoon: +31 (0) 615 64 70 97
Soort evenement: internationaal, symposium
Georganiseerd door: www.IPPS2012.com
Meest recente activiteit: 15 Aug 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Uniek evenement!  Over mensen, natuur en gezondheid.

Bezien vanuit wetenschap, praktijk en spiritualiteit!

Het International People Plant Symposium 2012  Een veelzijdig driedaags evenement van 6 t/m 8 september 2012 op het sfeervolle Kasteel de Berckt, vlakbij de Floriade in Venlo .

Het programma bestaat uit een grote diversiteit aan lezingen en workshops betreffende het contact tussen mensen en natuur. Gepresenteerd worden oa. resultaten van recent onderzoek; ervaringen met groen in het onderwijs ; de rol van de natuur in de gezondheidszorg, de natuur als inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling en nieuwe visies en kansen voor het bedrijfsleven.

De keynote speakers zijn oa. Agnes van den Berg (WUR, RUG), Jerwin Tholen (KPMG), Matthijs Schouten (WUR, Staats bosbeheer), Bram van de Klundert (WWF), Peter Merry (Wisdom University), Joseph Cornell (Sharing Nature) en Willem Beekman. De verwachting is dat er circa 200 deelnemers aanwezig zullen zijn.

Doel van het evenement is het creëren van een platform voor ontmoeting en uitwisseling tussen oa. professionals in natuurbeheer, natuur en milieu educatie, (tuin-) therapeuten, tuin- en landschapsarchitecten, trainers/coaches, sjamanen, wetenschappers, opleidingsinstituten, beleidsmakers, cultural creatives en ondernemers. Om een vernieuwend internationaal perspectief te ontwikkelen aangaande de relatie mens, natuur en gezondheid.
Er zijn wereldwijd mensen uit verschillende en aangrenzende disciplines uitgenodigd om hun ervaringen en visie op het gebied van onderzoek, methodiek, modellen, beleving, educatie en casuïstiek uit de praktijk voor het voetlicht te brengen.
Het evenement zal een dynamische en kleurrijke ervaring zijn in woord en beeld met presentaties, lezingen, discussies en workshops. Het symposium biedt tevens een cultureel programma, een informatiemarkt en een platform voor discussie en ontmoeting tussen wetenschappers, beleidsmakers en uitvoerders betrokken bij natuur en gezondheid.

Voor meer informatie over het programma, de sprekers, workshopleiders en deelname kunt u terecht op www.IPPS2012.com. Deelnemen kan voor 1,2 of 3 dagen en op dit moment geven we 20% last minute korting op de inschrijvingen!!

 

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Uniek evenement over Mens , Natuur en Gezondheid om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden