Spiritueel Ondernemers Netwerk

Wandelen en leven vanuit je hart en ziel

Gegevens evenement

Wandelen en leven vanuit je hart en ziel

Tijd: Juni 1 2018 van 14.00 tot Juni 3 2018 bij 18.00
Locatie: Broeders van Huijbergen in Huijbergen
Soort evenement: weekendworkshop
Georganiseerd door: Anne-Marie Reimert
Meest recente activiteit: 20 Apr 2018

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Wandelen en leven vanuit hart en ziel 1 tot 3 juni 2018
Benieuwd wat je hart je te vertellen heeft?
Al wandelend jezelf gaandeweg afstemmen op je ziel?
Wil je door stilte en geleide meditatie de verbinding tussen hoofd, hart en ziel herstellen?
Dan is dit een weekend voor jou.

Voor wie?
Dit weekend is voor jou, als je een volgende stap wilt zetten op jouw pad. Als je je hartsverlangen wilt verdiepen en je zielsverlangen verder vorm wilt geven. En, als je dat wilt combineren met buiten wandelen ben je van harte welkom. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn.

Wat doen we?
Tijdens het wandelen krijg je vragen mee die je helpen helder te krijgen wat jij wilt, te accepteren hoe het nu is en om in actie te komen.

De basis van de workshop is de Transformational Presence van Alan Seale. Dat is een staat van zijn waarin je leeft en werkt vanuit een diepgaande afstemming op jouw ziel, missie of levensdoel. Deze ‘presence’ opent de deur naar het potentieel dat altijd beschikbaar is. Het wacht alleen op jouw uitnodiging.

We werken met krachtige geleide meditaties en visualisaties die je in contact brengen met je ziel en je ego. Je stapt in de kracht en energie van het potentieel en krijgt zicht op concrete eerste stap(en) die je kunt zetten. Door vanuit contact met je kern te vragen: ‘Wat laat deze situatie mij zien? Wat wil hier gebeuren?’ en ‘Wie vraagt ‘het’ mij te zijn?’ ontdek je het potentieel in de situatie en kun je intuïtief aanvoelen wat jouw volgende stap is.

Daarnaast doen we gerichte, energetische ontspanning en meditatie oefeningen. Komende uit de Japanse Jin Shin traditie, de Yoga en de Chinese Chi Gong.

Resultaat?
Een weekend voor jezelf, waarin je kennismaakt met jouw ego en jouw zielsverlangen. Je gaat uitgerust en geïnspireerd weer naar huis. Je weet wat je volgende stap op jouw levensreis is. En je hebt de energie om hem te nemen.

Waar en wanneer?http://www.ikfloreer.nu/wp/wp-content/uploads/2014/03/Labyrint-Huijbergen.jpg 800w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" /> De broeders van Huijbergen zijn een broederschap die dagelijks een lauden en een vesper in de kapel verzorgen. Ze willen bijdragen aan zingeving en stellen hun gastenkamers beschikbaar voor dit weekend. 

Wie begeleiden dit weekend?http://www.ikfloreer.nu/wp/wp-content/uploads/2008/09/DSC_9327-2-767x1024.jpg 767w, http://www.ikfloreer.nu/wp/wp-content/uploads/2008/09/DSC_9327-2.jpg 1283w" sizes="(max-width: 119px) 100vw, 119px" />
Dit wandelweekend begeleid ik samen met Twan Robben. Twan heeft een eigen Yoga centrum waar hij Yoga, meditatie, Chi Gong en Mind in Body Training geeft. Tevens begeleidt hij individuele veranderings processen als energetisch coach. Twan wandelt graag.

 

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Wandelen en leven vanuit je hart en ziel om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden