Spiritueel Ondernemers Netwerk

Weekendworkshop Open je grootste Potentieel

Gegevens evenement

Weekendworkshop Open je grootste Potentieel

Tijd: Oktober 19 2013 tot Oktober 20 2013
Locatie: Centrum Kristallijn
Straat: Laan van Chartroise 174
Plaats: Utrecht
Website of map: http://www.chrispouw.nl
Telefoon: 06-46086056
Soort evenement: workshop
Georganiseerd door: Chris Pouw
Meest recente activiteit: 6 Okt 2013

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Nu 45 euro korting bij inschrijving voor 15 oktober.

Wil jij je grootste potentieel openen en zo een sprong maken in het realiseren van de volledige weg van verlichting? Dan is deze workshop geknipt voor jou.

Alles ligt al in jou besloten. Er hoeft niets anders te gebeuren dan het activeren van vermogens en kwaliteiten die in jou systeem klaar staan om geopend te worden. Versluiering in de persoonlijkheid en blokkades en stagnaties in het lichaam worden in de krachtige helende energie geheeld tot aan de diepste wortel. Je opent meer en meer voor hogere frequenties/energieën waardoor je in het dagelijks leven niet meer (zo snel) 'naar beneden' wordt getrokken. Je creëert met plezier en in moeiteloosheid. Je hebt energie, plezier en geniet, wat er ook gebeurt. Zo is je ervaring van leven in de dagen en weken na de workshop direct anders.

Heling gebeurt nooit sneller of langzamer dan de bedoeling is voor jouw systeem. Passend bij waar jij bent op je levenspad en op de grote inwijdingsweg komt in deze workshop informatie door over, en vindt heling plaats op, de volgende stap die jij kunt maken om je volledig potentieel te gaan leven.

Het programma bestaat uit informatie, helende transmissies, individuele reading en healing en tussendoor het delen van ervaringen. Waar mogelijk maak ik met oefeningen maak ik een koppeling naar het dagelijks leven.

Omdat ik mij in de workshop laat leiden door de bovenwereld en de inhoud afgestemd is op de groep die komt kan ik nu nog niet veel zeggen over de volgorde en tijden. Dat wijst zich vanzelf en past altijd precies bij de groep die 'toevallig' bij elkaar komt.

Het programma bestaat uit informatie, helende transmissies, individuele reading en healing en tussendoor het delen van ervaringen. Waar mogelijk maak ik met oefeningen maak ik een koppeling naar het dagelijks leven.

Leer hoe jij (nog meer) kunt gaan leven vanuit je essentie of je grote Zelf, in samenwerking met je persoonlijkheid en je fysieke lichaam. Het gaat in deze workshop niet meer om de verhalen van je persoonlijkheid (ego of kleine ik) maar om (nog meer) te worden wie je werkelijk bent.

De helende transmissies, inwijdingen en de voedende werking en intimiteit van de groep ondersteunen jou om steeds verder te openen. Je subtiele voelen en waarneming nemen stap voor stap toe. Vermogens en kwaliteiten die tot nu toe verborgen waren komen aan de oppervlakte. Zo open jij je volledig potentieel.

Met jouw deelname ondersteun je het opbouwen van Centrum Kristallijn. Een centrum voor de Diamanten nieuwe tijd, middenin de stad, middenin het leven.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Weekendworkshop Open je grootste Potentieel om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden