Spiritueel Ondernemers Netwerk

Gegevens evenement

Workshop Vedisch Management

Tijd: September 8 2013 vanaf 10.00 to 17.00
Locatie: Europa Ayurveda Centrum
Straat: Witharenweg 9
Plaats: Witharen
Website of map: http://www.ayu.nl/agenda/vedi…
Telefoon: 0523-744004
Soort evenement: seminar
Georganiseerd door: Cornelis Peters
Meest recente activiteit: 29 Jul 2013

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

In deze workshop vertelt Cornelis Peters over zijn eigen bedrijf en hoe hij Vedisch Management toegepast heeft
om toch vooral te groeien en te innoveren in een snel veranderende omgeving.

De inzichten en richtlijnen die hij verworven heeft gelden voor alle bedrijven. De grootte maakt niet uit, wel de houding van de manager of de oprichter om het werkelijk toe te passen.

Mijn kennis over Vedisch Management put ik uit de gesprekken die ik had met mijn leraren Ayurveda in India en dan met name dr. Manoj en hier in Nederland met prof. Paul de Blot. 

Prof. Paul de Blot

Van de vele boeken die ik heb gelezen. Allereerst zijn daar de Veda’s. De oudste geschriften van de mensheid. De Upanishads de vertalingen van de Veda’s naar de maatschappij. Daarnaast citeer ik prof. Paul de Blot wiens boeken ik bestudeerd hebt, zijn blogs volg en waar ik samen met mijn zoon Vighnesh een documentaire over Vedisch Management mee gemaakt heb. Al deze inzichten tezamen gecombineerd met mijn eigen levenservaring vormen de basis van dit seminar.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die zoekt naar zinvol zakendoen. Zakendoen vanuit je hart en met je hoofd. Niet of/of maar en/en. Zakendoen om iets te betekenen in eerste instantie voor jezelf, je naaste, je klanten en de maatschappij. Zakendoen met plezier, met aandacht en met warmte.

Wat levert het je op?

Een inspirerende dag met bezoekers die net als jij zoeken naar andere manieren van zakendoen. Of die net als jij een boost willen geven aan je bestaande bedrijf. Of die net als jij nog een bedrijf willen opzetten. Vanuit welk gezichtspunt wil je dit doen. Volgens het stappenplan van de kamer van koophandel of komt er meer bij kijken.

Hoe wil jij ondernemen anno nu?

In deze veranderende tijd met honderdeneen dingen die op je af komen is het een verademing om te zien en te horen dat er handvatten zijn om je bedrijf in te richten. Het zal je niet verbazen dat de belangrijkste persoon allereerst moet begrijpen wat hij of zij echt wilt. Die persoon ben jij. Als jij het begrijpt en toepast volgt de rest vanzelf.

Cornelis Peters

Dus wat is de workshop Vedisch Management?

Het managen van een bedrijf volgens vedisch management gebeurd vanuit het hoofd maar zeker ook vanuit het hart. Met een bedrijf verdien je geld. Met dat geld kun je investeren. Het is het holistisch investeren dat ervoor zorgt dat het een bedrijf met een hart wordt. Waar je warm van wordt als je daar werkt. Tijdens de workshop gaan we een bedrijf  van een van de deelnemers doorlichten en Vedische handvatten geven hoe het beter kan.

Doe mee!

Schrijf je vandaag in en verzeker je van een plekje tussen toekomstige collega ondernemers. Een eenvoudige ayurvedische lunch is inbegrepen.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Workshop Vedisch Management om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden