Spiritueel Ondernemers Netwerk

Zo'n eens in je leven avond... de Sabbatavond!

Gegevens evenement

Zo'n eens in je leven avond... de Sabbatavond!

Tijd: Februari 24 2012 vanaf 18.00 to 22.00
Locatie: De Kamers, Amersfoort
Soort evenement: prachtig, ritueel, als, geschenk, voor, het, leven
Georganiseerd door: Geert Kimpen
Meest recente activiteit: 19 Feb 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Vrijdag 24 februari 2012 om 18u00 Sabbatavond, in Amersfoort.

Heb je behoefte aan een rustpunt in de week? Een moment dat je eraan herinnert dat niet jouw agenda het ritme bepaalt, maar dat de natuur dat al eeuwenlang doet? Een geruststelling dat er voor jou wordt gezorgd? Verlang je naar liefde tijdens een avond vol warmte?
Kom dan naar de sabbatavond. Een eeuwenoud ritueel met vrouwelijke en mannelijke rituelen die je weer laten voelen waarom juist jij hier bent. Een avond waarin jou weer duidelijk wordt hoe bijzonder je bent.
Een vrijdagavond met diepe gesprekken, mooie muziek, heerlijk eten. Een avond met Geert Kimpen en Christine Pannebakker die je laten ervaren hoe mooi het is om rust in te bouwen in de dagelijkse hectiek.
Het is vrijdagavond. De zon is onder gegaan. Er staan drie sterren aan de hemel. Dit is het teken dat de sabbat begint. Een dag waarop je niet hoeft te werken, een dag die bruist door de overvloed van aandacht voor elkaar en positieve daden voor de wereld. De overvloed van het leven en de natuur wordt gevierd. De eeuwenoude wet dat de natuur een perfect holistisch systeem is waarbij er genoeg is voor iedereen, als wij maar bereid zijn om te delen.
Het ritueel begint met het aansteken van twee kaarsen. Het is de taak van de vrouw om dit te doen, omdat vrouwen het licht uitstralen. De Shekina is de vrouwelijke kant van het goddelijke, die een week in ballingschap is geweest. Zes dagen lang laten we ons leiden door ambitie, doorzettingsvermogen en passie. Maar op sabbat maken we plaats voor die andere eigenschappen waar de wereld zo’n behoefte aan heeft: liefde, mededogen, troost, warmte, geduld en zorgzaamheid. De dag laat je stil staan bij liefde, vergeving, overvloed, warmte, gezelligheid en de mooiste eigenschappen van jezelf en de ander. Tijdens de sabbat doe je inspiratie op voor een week.
Je kunt deze avond nu vieren met Geert Kimpen, auteur van o.a. de bestseller De Kabbalist en Christine Pannebakker, schrijfster van o.a. Vrouwenpower. Beleef met hen een avond vol eeuwenoude symboliek, toepasbaar in het leven van nu. Om elke week stil te staan bij liefde, passie, vergeving en de mooiste eigenschappen van jezelf en de ander.
Een avond voor geliefden om weer eens echt stil te staan bij elkaar. Met momenten die je een leven lang met je mee zult dragen.
Ook een avond voor singles om nieuwe vriendschappen te ervaren met gesprekken voor het leven.
Een echte sabbatical voor een avond
Programma
18 uur: Beleef de sabbatavond onder leiding van de auteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker. Het sabbatritueel in incusief een glas wijn 29.15 uur: U kunt genieten van een heerlijk diner in buffetvorm 20.15 uur: Gelegenheid tot vragen aan Geert en Christine. 21.00 - 22.00 uur: Gelegenheid tot het voeren van Mooi gesprekken over het leven
Dresscode: Mannen bij voorkeur in het wit, vrouwen in hun feestelijkste kleding.
Deze avond wilt u niet missen! Een geweldig recept voor een gegarandeerde geweldige avond.
En... met een muzikaal gastoptreden van Yvon Music... http://www.yvon-music.com/
Op deze avond zijn singles meer dan welkom!
Voor mensen die van ver komen, is er een arrangement mogelijk met overnachting in een vlakbij gelegen hotel. Halen en brengen vanuit het hotel. Voor een all in prijs, met ontbijt, van 99,50 euro. Adres: De Kamers in Amersfoort. Reserveren en meer informatie: http://www.dekamers.nl of info@dekamers.nl Entree: 49.50 p.p.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Zo'n eens in je leven avond... de Sabbatavond! om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden