Spiritueel Ondernemers Netwerk

Zomervakantieweken op La Vie Tara

Gegevens evenement

Zomervakantieweken op La Vie Tara

Tijd: Juni 2 2009 van 18.00 tot September 5 2009 bij 19.00
Locatie: La Vie Tara > Ardeche > Frankrijk
Plaats: Lalouvesc
Website of map: http://maps.google.com/maps?f…
Telefoon: 0033 475678532
Soort evenement: zomervakantieweken., spiritualiteit, ontwikkeling, verbondenheid
Georganiseerd door: Peter Rijcken
Meest recente activiteit: 2 Jun 2009

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving evenement

Zomervakantieweken voor Euro 500,- per week all-in. dus inclusief verblijf op 1-pers.kamer, volpension verzorging = heerlijke maaltijden, fruit, sapjes, koffie/thee en drankjes zoals wijn en bier. Bovendien in deze prijs inbegrepen: gratis deelname aan workshops gedurende de hele week.

Domaine La Vie Tara ligt aan de rand van het idyllische pelgrimsdorpje Lalouvesc, in de noordelijke Ardeche – zo’n 10 uur rijden van Nederland. Door haar unieke ligging en de bijzondere gastvrije formule is het hier thuiskomen bij je zelf: de ideale plek voor een ontspannende, rustgevende vakantie of retraite. Wat voorheen diende als buitenverblijf van een kloosterorde, vormt nu het sfeervolle onderkomen voor mensen die er op zichzelf willen verblijven, met elkaar of in groepen. Al of niet in de vorm van een workshop, vakantie of cursusweek. Bijzonder is de gezonde omgeving die, naast een heerlijke tuin, gevormd wordt door omvangrijke dennenbossen en zeer schone berglucht. Het is dan ook een officieel ‘centre climatique’.
Het is gebruikelijk dat de gasten (overwegend Nederlands) graag terugkomen op La Vie Tara. Met haar bescheiden omvang van 16 sfeervolle kamers en appartementen voor één tot 4 personen biedt het een gepaste intimiteit en sfeer, versterkt door de alles-inclusief formule met uitgebreide gezamenlijke maaltijden, sapjes, fruit, koffie/thee en drankjes. Een geweldige entourage bovendien, waaronder de prachtige authentieke kapel met kleurrijke lichtval, een uitgebreide bibliotheek met serre, intieme plekjes her en der, filmruimte met inspirerende videotheek, fitnessruimte, atelier voor schilderen en creatieve ontwikkeling en een yoga-meditatieruimte. Een gevarieerd workshopprogramma completeert het geheel. Ervaar hier helemaal los te zijn van het alledaagse. www.lavietara.nl

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Zomervakantieweken op La Vie Tara om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Spiritueel Ondernemers Netwerk

Bijwonen (1)

richting geven aan
je leven en werk
"beschrijft de essentie van 'persoonlijk leiderschap'
in werk en leven"

"lees dit boek en je weet alles"

meer reacties...
te koop bij:
managementboek.nl
 

"Wil je weten wie je bent en wat je hier te doen hebt?"
"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend"

te koop bij:
bol.com en auteurs

Badge

Bezig met laden...

© 2020   Gemaakt door Theo Buijsrogge.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden